Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Zlatans trista besked – efter alla år med Helena Seger: "Det är tufft"

26 sep, 2024, 07:00
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic har tagit ett beslut efter alla år – och det är tydligt hur Helena Seger påverkas.
Annons
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena SegerBrand logo
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger

Mycket har ändrats i Zlatan Ibrahimovics, och såklart även hans livspartner Helena Segers, liv det senaste året.

Förra sommaren meddelade ju fotbollsikonen att han avslutar sin fotbollskarriär efter över 20 år. Ett beslut som såklart även påverkar Helena, som Zlatan flera gånger sagt anpassat sitt liv efter hans speciella jobb.

Så blir det ju när man är ihop med en av Sveriges kändaste personer. Allt som Zlatan gör skapar ringar på vattnet för Helena – även nu, när han är i hetluften.

Stora förändringen för Zlatan och Helena

Många var chockade när Zlatan i fjol berättade att han skulle sluta med fotbollen, även kärleken Helena.

Zlatan har berättat att han inte informerade sin livspartner om beslutet i förhand, så hon fick reda på det samtidigt som resten av världen.

Annons

Det var uppenbart att beskedet skakade om. Helena grät helt öppet på läktaren efter nyheten kommit ut – hennes och Zlatans relation har ju utvecklats parallellt med fotbollsikonens karriär.

Helena Seger sitter bredvid Zlatan Ibrahimovic på läktaren och torkar bort tårar
Helena Seger var i tårar under Zlatan Ibrahimovics avtackning. Foto: Italy Photo Press

Så detta blev starten på en ny era för Zlatan och Helena. Den förstnämnda har flera gånger pratat om hur det kommer bli när detta skifte sker:

"Men hon har redan gjort det klart för mig: 'När du slutar spela börjar jag jobba och då får du ta hand om det dagliga, som jag har gjort hittills.' Helena är tuff", skrev han till exempel i boken Adrenalina.

Nu, lite mer än ett år senare, får vi se den nya vardagen som Zlatan och Helena stakat ut - där Zlatan fortfarande verkar i fotbollsvärlden - men inte längre som spelare.

Annons

Nu är han i stället rådgivare till RedBird som äger Milan. Men det är också en roll som lett till mycket kritik...

Zlatans besked: "Vi kommer komma över det här"

Zlatan har nämligen hamnat i blåsväder där det bland annat framförts kritik mot att det är oklart vad hans roll egentligen är.

Och när det stormar kring Zlatan påverkas naturligtvis även kärleken Helena, som får se hur sin livspartner klandras inför en hel värld.

Och nu väljer Zlatan att bemöta kritiken och meddelar också att han tagit ett beslut kring hur han ska hantera media framöver. Han kommer ligga lågt med skämt – efter att hans skojigheter den senaste tiden landat fel:

– Jag kan inte dra skämt, för inte alla förstår dem. Jag jobbar. Det är ett tufft jobb och jag gillar det. Jag utvecklas. Det viktigaste är laget, inte jag. Vi kommer att komma över det här, men personligen är det inget som stör mig, säger Zlatan till DAZN.

Han lägger till:

– Kritik är en del av jobbet. Det viktigaste är Milan.

Foto: TT

Annons