Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Zlatans sorgliga beslut med Helena Seger – efter 22 år

24 aug, 2024, 18:00
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har tagit ett för omvärlden trist beslut – som nu kommer upp till ytan.
Annons
Zlatans stora hemlighet – inte ens Helena Seger vissteBrand logo
Zlatans stora hemlighet – inte ens Helena Seger visste

I 22 år har Helena Seger, 53, stått vid Zlatan Ibrahimovics, 42, sida. Ändå är det en relation som vi inte ser så mycket av.

Ja, Helena är kroniskt hemlig och Zlatan föredrar också att hålla privatlivet just privat. Som varumärkesexperten Jacqueline Kothbaue tidigare sagt till Expressen:

– Han har blottat sig själv i självbiografin, så behöver han inte visa upp det löpande vardagslivet. Han är som Henrik Larsson, som aldrig bjudit på en inblick på sitt privatliv.

Så Zlatans och Helenas vardag når inte allmänheten. Och det blir särskilt tydligt nu, när en stor händelse är runt hörnet.

Zlatans och Helenas beslut

Zlatan och Helena har som sagt varit ihop i över två decennier och har även välkomnat två barn till världen, sönerna Maximilian, 17, och Vincent, 16.

Annons

Nu när pojkarna börjar bli stora ser vi mer av dem. De går i sin fotbollsspelande pappas fotspår och satsar även de på sporten som gjort Zlatan så känd.

Men Helena håller sig fortfarande mer i skymundan, precis som hon föredrar. Och det blir särskilt påtagligt nu, när hon fyller år.

Ja, under söndagen blir Helena 54 men sett till historien kan vi inte vänta oss att den stora dagen uppmärksammas utåt. Hon går faktiskt inte att se skymten av på Zlatans Instagram.

– Hans sociala kanaler är väldigt strama. Han gör aldrig hemma hos-reportage, men det behövs inte, Jacqueline Kothbaue i samma Expressen-intervju.

Helenas födelsedag firas privat

Men självklart markeras dagen privat, precis som paret föredrar. Och även om det är trist för omvärlden som är nyfikna på Zlatan och Helena ska de såklart göra det som känns bäst för dem. Och vi kan tänka oss att det blir under storslagna former. Zlatan är ju inte den som sparar på krutet när det kommer till lyx.

På sina egna födelsedagar har han som tradition att köpa ett nytt vrålåk till sin redan stora bilsamling. Så vi kan tänka oss att Helena får en riktigt fin present...

Foto: TT

Annons