Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Estelles vintage-klänningar avslöjar hemligheten!

18 jan, 2017, 11:55
AvJohanna Lejon
Visste ni?
Annons
Victoria2

Att fyraåriga Estelle har mamma Victorias fina klänningar, det har vi vant oss vid. Men visste du att hon redan är så lång att hon har kläder som Victoria bar när hon var sju?

Kronprinsessan Victoria håller hårt i traditionerna. Och hon älskar att se sin dotter i samma kläder som hon själv en gång haft.

Nu senast såg vi Estelle i en fin grön klänning med knyt i ryggen, krage och broderier över bröstet. Och nog kände vi igen den! Det var nämligen kronprinsessans gamla.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det är inte första gången vi ser Estelle i Victorias – och Madeleines – gamla kläder. Det började på ettårsdagen, när Estelle hade mamma Victorias randiga ettårsklänning och sedan har det fortsatt. År efter år.

Det finns dock en viktig skillnad. Estelle bär plaggen betydligt tidigare än vad Victoria och Madeleine hade dem. Den gröna klänningen, exempelvis, bar fyraåriga Estelle i julas. Victoria, i sin tur, hade den sommaren 1984, när hon var sju!

Estelle är alltså betydligt större än vad mamma Victoria – och moster Madeleine – är.

Är ni förresten nyfikna på att veta hur det kommer sig att Victoria har kvar så många klänningar från förr?

Det är det faktiskt mamma Silvia själv som har sett till. Hon har lagt undan kläder från alla sina tre barn och när de i sin tur väntade smått, så fick de varsitt klädpaket. Som en liten klädcirkel som sluts. Gulligt, inte sant?

Victoria1

Den gröna klänningen

Annons

Bars av Estelle 2016, 4 år gammal.

Bars av Victoria 1984, 7 år gammal.

Victoria2

Den rosa jackan

Bars av Estelle 2016, 4 år gammal.

Bars av Madeleine 1988, 6 år gammal.

Victoria3

Rosa klänning

Annons

Bars av Estelle 2013, 1 år gammal.

Bars av Victoria 1979, 2 år gammal.

Victoria4

Blå klänning

Bars av Estelle 2016, 4 år gammal.

Bars av Victoria 1982, 5 år gammal.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Stella Pictures, Ibl, Kungahuset.

Annons