Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Fina hyllningen till Victorias 40-årsdag: Här är armbandet alla snackar om!

01 jul, 2017, 10:51
AvRed Aktionen
Det snygga armbandet från svenska Bisou har redan blivit en snackis. Nu kan det bli ditt!
Annons

Nu finns en unik möjlighet att köpa samma fina armband som kronprinsessan Victoria fick i födelsedagspresent – direkt från oss!

Som en hyllning till kronprinsessan Victoria på 40-årsdagen har det svenska företaget Bisou tagit fram det vackra guldpläterade armbandet som utstrålar kunglig glans och femininet.

Begränsat lager: Beställ ditt armband redan nu! 

Armbandet är justerbart och finns i längd som passar både barn och vuxen och är därmed perfekt för att matcha mor och dotter.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Mått vuxen: 16,5-19,5 cm

Mått barn: 12,5-16 cm

Armbandet har fem berlocker med måne, fyrklöver, krona, hjärta och stjärna.

Det vackra armbandet från svenska märket Bisou togs fram för att hylla kronprinsessan på 40-årsdagen och gavs som gåva till henne på födelsedagen.

Armbandet kommer i en ask med lyxig insida av sammet.

Obs! Armbandet finns endast i limiterad utgåva – skynda dig att göra din beställning för att säkra ditt exemplar!

Läs mer och beställ här

Denna artikel är framtagen i samarbete med ANNONS Aller Media shop. Samtliga länkar leder till en sida där du kan köpa produkterna.

Annons