Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Här kan du köpa Sofias snygga klänning

04 sep, 2018, 08:27
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Visst var hon snygg i den fina ljusblåa klänningen? Nu vet vi mer om klänningen prinsessan Sofia bar under helgens bröllop!
Annons

Blev du inspirerad av de fina bilderna på prinsessan Sofia som var på bröllop i St Moritz i helgen med prins Carl Philip? Sofia bar åter igen en klänning från favoritmärket By Malina, något hon gjort vid flera tillfällen tidigare. Vid bröllopet i helgen valde hon en av deras klänningar i ljust blått och med en läcker rygg.

Ljusblåa klänningen från By Malina som prinsessan Sofia bar

ANNONS Då kan vi tipsa om att den snygga klänningen från By Malina kan köpas här, klicka bara på länken om du vill kika närmre på den!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vill du se andra gånger prinsessorna burit märket? Klicka här! 

Carl Philip i klassisk svart bröllopskostym och Sofia i härlig ljusblå långklänning.

Foto: IBL

Läs även: Se alla bilder från bröllopet med Carl Philip och Sofia som gäster››

 

Annons