Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Här öppnar Victorias favoritdesigner popup-butik

15 nov, 2017, 15:30
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Victoria har burit Maxjenny vid ett flertal tillfällen och nu öppnar varumärket en popup-butik i Stockholm.
Annons

Designern MaxJenny Forslund startade Maxjenny! 2015 i Köpenhamn och efter att hennes plagg upptäckts av Madonnas stylist så har karriären gått uppåt, hennes plagg säljs online och av återförsäljare runt om i världen. I Sverige har vi främst sett hennes plagg på Victoria som vid ett flertal tillfällen burit Maxjennys plagg. Kollektionerna är färgstarka små konstverk med stora djärva prints av exempelvis husfasader och religiösa kyrkomålningar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Jag skapar mode för den coola kvinnan som kan tänka sig att bli stoppad på gatan och given en komplimang för sin outfit. Jag vill inspirera till att våga mer och ge gatubilden i Sverige en mer intressant touch, säger Maxjenny Forslund i ett pressmeddelande.

Annons

Se kronprinsessan Victoria i en kjol av Maxjenny!

Hon skapar alla mönster förhand och hämtar inspiration från arkitektur, konst och stadsbilder. Mönstren är ofta stora och plaggen skapas slumpmässigt vilket innebär att inget plagg är det andra likt. Den nuvarande kollektionen har hämtat mycket inspiration från Sicilien men även Stockholms stadsbild med alla dess vattenspeglar.

I pop up butiken, som öppnas på NK i Stockholm, kommer ett brett utbud av hennes kollektioner att finnas till försäljning fram till 7 januari 2018.

Artikeln publicerades först på Femina.

 

Annons