Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kronprinsessan Victorias ovanliga klänningskrock

27 apr, 2017, 09:12
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
De nästan identiska klänningarna förvånar.
Annons

Kungliga klädkrockar är ytterst ovanligt. Men den här veckan inträffade det faktiskt en! Och det var självaste kronprinsessan Victoria som nästan fick oss att ta fel på dag. I tisdags var hon nämligen i Riddarhuset för att dela ut Kungliga patriotiska sällskapets näringslivsmedalj. Iklädd en blå klänning från märket Escada. Dagen därpå flög Victoria till Haag för att, tillsammans med Willem-Alexander, närvara vid C-vapenkonventionens 20-årsjubileum och då valde hon en nästan identisk klänning från samma märke. Dessutom bar hon en stor hårknut vid båda tillfällena och örhängena och halsbandet var också de samma.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Att vi andra låter en lyckad festfrisyr sitta kvar i två dagar händer ibland. Men de kungliga kvinnorna, som får håret uppsatt flera gånger i veckan, brukar oftast variera sig. Kronprinsessan brukar dessutom vara väldigt noga med att välja kläder som inte påminner om varandra. Särskilt om hon ska representera två dagar i rad. Men den här veckan uppstod alltså en klänningskrock, både vad gäller märke och färg. Om än en väldigt tjusig sådan.

 

Foto: Stella Pictures

Annons