Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sofias kval inför kungliga superpartyt

09 maj, 2017, 13:45
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Frågan är vilket hon väljer.
Annons

Idag är det dags för prinsessan Sofias norska galadebut! Ikväll ska hon, och en massa andra europeiska kungligheter, fira Harald och Sonja i Oslo. Det blir en pampig galamiddag på slottet och alla prinsessor och drottningar kommer förstås att vara uppklädda i sina allra vackraste klänningar och juveler. Frågan är bara vilken tiara Sofia väljer?

Kanske blir det tiaran hon bar under bröllopet med prins Carl Philip, ett diadem med briljanter och smaragder som var en gåva från kungen och drottningen. Smaragddiademet kommer ursprungligen från Thailand och det gjordes sedan om inför bröllopet i Slottskyrkan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Eller så väljer hon det diadem vi såg henne i under Nobelfestligheterna, kronprinsessan Victorias ståldiadem med tillhörande kam.

Annons

Det finns också en möjlighet att hon tar det pampiga fyrknappsdiademet som hon hade på sig under kungens middag i samband med Nobelfestligheterna 2016.

Det sistnämnda är ett diadem som varit många prinsessors favorit genom åren.Vad tror ni, blir det något av de tre nämnda, eller satsar hon på något hon hittills aldrig burit?

 

Foto: IBL

Annons