Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Se filmen från Sofias entré på slottet

23 mar, 2017, 21:20
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Titta in bakom kulisserna!
Annons

Kungahusets ledord är transparens och man har de senaste åren arbetat hårt för att nå människor i sociala kanaler som Facebook och Instagram.

Under torsdagens representationsmiddag på Kungliga slottet fick kungahusets följare på Instagram möjlighet att se hur det går till bakom kulisserna. Hovfloris Claes Carlsson fick i ett inlägg berätta vilka blommor han använt sig av för att skapa de fantastiska blomsterkreationer han skapat för kvällens fina middag.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Senare på kvällen delade hovet även med sig av en egenhändigt komponerad film från kungligheternas entré i Vita Havet. Du ser den nedan!

Foto: Stella Pictures, Kungahuset.se

Annons