Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Bekräftat: Prinsessan har skiljt sig efter 1 år – pekar ut maken som otrogen

18 okt, 2024, 03:00
Prinsessan dumpade sin make på sociala medier – med ord som skakar om.
Annons

Skilsmässor i kungliga kretsar är ovanliga, men det händer. Ofta låter man meddela att man går skilda vägar som vänner – men tidigare i år slog en skilsmässa ned med buller och bång, utan särskilt vänskapliga inslag.

Det var prinsessan Sheikha Mahra av Dubai, som brutalt dumpade sin make på Instagram. Såhär lever hon idag.

Här är Europas nästa kungar & drottningarBrand logo
Här är Europas nästa kungar & drottningar

Prinsessan skiljer sig från maken – med inlägg på sociala medier

Det var bara i fjol som Sheikha Mahra och affärsmannen Mana Al Maktoum sa "ja" till varandra under ett flådigt bröllop med extra allt.

Annons

Sheika Mahra, som är dotter till Dubais regent och Förenade Arabemiratens diktator, födde sedan parets dotter i maj i år. Hon njöt av baby-bubblan, och delade flitigt bilder på den nyfödda bebisen.

Men så i juli kom bomben. På Sheika Mahras Instagram, inför hennes en miljon följare, berättade hon under dramatiska former att hon vill skilja sig från maken. Hon pekade också ut honom som otrogen:

– Kära make, eftersom att du är upptagen med andra, härmed tillkännager jag vår skilsmässa. Jag skiljer mig från dig, jag skiljer mig från dig. Jag skiljer mig från dig. Ta hand om dig.

Hon signerade meddelandet tydligt:

– Din ex-fru.

Prinsessan Sheika Mahra av Dubai skiljer sig från maken med ett inlägg på Instagram
Foto: Instagram
Annons

Prinsessan pekade ut maken som otrogen – vändningen

Nu har det gått ett par månader sedan den omskakande skilsmässan, och Sheika Mahra har fortsatt att dela med sig av livet på Instagram.

Allra mest visar hon upp dottern Mahra, som hon beskriver som "sitt allt".

Men prinsessan har också sett till att hitta något gott i skilsmässan. I september lanserade hon sin egna parfym, med en flaska i helsvart och det passande namnet: Divorce.

I linjen fanns också ett glittrigt puder, och hår- och kroppsspray. I kommentarsfältet stöttas prinsessans beslut att tjäna pengar på det uppslitande uppbrottet:

– Det är fantastiskt hur kraftfulla kvinnor kan förvandla dåliga upplevelser till passion och få mer makt än tidigare, skriver en följare.

Foto: Instagram/Sheika Mahra

Annons