Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Beteendet mot Kate får prinsessan Charlotte att reagera – allt fångas på bild

20 jul, 2024, 13:00
Vendela Lönnqvist
TT
Ingen kunde missa lillsessans blick efter beteendet mot prinsessan Kate.
Annons
Prinsessan i otäck olycka • Chris återförenad med familjen • Kritiken efter bilderna på kronprinsen – 3 kungliga snackisar från vecka 26!Brand logo
Prinsessan i otäck olycka • Chris återförenad med familjen • Kritiken efter bilderna på kronprinsen – 3 kungliga snackisar från vecka 26!

Under söndagen gjorde prinsessan Kate, 42, ett nu för tiden ovanligt framträdande.

Kate gästade Wimbledon

Det var dags för ännu en tävling i tennisturneringen Wimbledon, ett väldigt omtyckt evenemang av prinsessan och något hon gärna inte missar.

Trots sin pågående cancerbehandling dök Kate upp hand i hand med dottern prinsessan Charlotte, 9, och systern Pippa Middleton.

Efter att ha hälsat på vänner och bekanta tog de sin plats i den kungliga boxen för att titta på herrarnas singelfinal. Då hände någonting oväntat.

Hela publiken reste sig och gav Kate en stående ovation – och ingen kan ha missat prinsessan Charlottes reaktion.

Urgulliga ögonblicket mellan Kate och Charlotte

På bilderna syns dottern titta upp mot sin mamma med skimrande ögon, stolt som en tupp! Charlotte måste ju ändå vara sin mammas största beundrare och var påtagligt berörd av reaktionerna från publiken.

Fotografen Karwaj Tang fångade det fantastiska ögonblicket.

– När Kate brukar komma in går hon nerför trappan och sätter sig i sin plats. Hon står normalt inte och vinkar. Men hon stod ett tag och tog in allt. För henne att erkänna det och ta in applåderna var speciellt, säger fotografen till People och tillägger:

– Hon verkade inte se annorlunda ut än förra Wimbledon. Det kändes som att hon är tillbaka. För dem att heja och klappa när de kom in var ett stort stöd för henne. Wimbledon hade väntat på att hon skulle komma tillbaka och hon var tillbaka.

Annons