Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Bilderna på Madeleine och Chris talar sitt tydliga språk – det har hänt

16 jul, 2024, 18:00
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill bland smattrande kamerablixtar på Victoriadagen – och bilderna talar sitt tydliga språk.
Annons
Dubbla kärleksgesterna – med Madeleine & VictoriaBrand logo
Dubbla kärleksgesterna – med Madeleine & Victoria

Kronprinsessan Victoria har fyllt 47 år vilket som vanligt markerats under storslagna former, denna gång i sällskap av prinsessan Madeleine och Chris O'Neill.

Något som tidigare inte varit helt självklart. 2022 valde Chris att inte närvara vid sin svägerskas födelsedagsfirande och 2020 stoppades både han och Madeleine av pandemi.

Men nu var alltså prinsessparet på plats för att markera den stora dagen – och bilderna från firandet talar sitt tydliga språk...

Annons

Alla blickar på Madeleine och Chris

Kronprinsessan Victorias födelsedag blev särskilt spektakulär i år. Till allas överraskning klev hela kungafamiljen ut vid Solliden slott för att bemöta gratulanter, vilket är ett historiskt beslut.

Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill, prinsessan Leonore, prinsessan Adrienne och prins Nicolas poserar vid Solliden slott
Hela prinsessfamiljen på plats i samband med kronprinsessan Victorias födelsedag! Foto:PPE/SIPA

Och därefter fortsatte dagen bjuda på flera fina stunder, inte minst från prinsessparets håll. Bland annat fick vi se Chris sjunga på svenska och en underbar kärleksgest mellan prinsessmaken och Madeleine.

Sedan var det dags för den traditionsenliga Victoriakonserten på Borgholms slottsruuin där Chris och Madeleine tillsammans med kungaparet och kronprinsessfamiljen fick ta del av högklassig underhållning.

Annons

På scen fick vi se Olivia Lobato, Molly Hammar, Albin Lee Meldau, Lena Philipsson och Edda Magnason – och kungligheterna njöt uppenbart i publiken.

Och visst var blickarna lite extra riktade mot Madeleine och Chris, som vi de senaste åren sett mindre av på svensk mark då prinsessfamiljen bott i Florida.

Men nu har allt detta alltså ändrats. Madeleine, Chris och barnen har officiellt flyttat till Sverige och ska som vanligt tillbringa större delen av sommaren på Öland, men deras officiella residens är nu Hovstallet i Stockholm.

Nya talande bilderna på Madeleine och Chris

Så visst talar bilderna från Victoriakonserten sitt tydliga språk. Madeleine och Chris har gått in i en ny era och har nu klivit in i sin nya Sverigevardag med besked. Nu kan vi vänta oss fler glimtar som dessa – något som är så efterlängtat, både från prinsessfamiljens och övriga kungafamiljens håll:

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill ler
De nya bilderna på prinsessan Madeleine och Chris O'Neill markerar en stor förändring för prinsessparet – nu har de startat sitt nya liv i Sverige. Foto:MSAMS
Annons
Drottning Silvia, prins Carl Philip, prinsessan Sofia, prinsessan Madeleine och Chris O'Neill sitter i publiken under Victoriakonserten
Nu är kungafamiljen återförenad igen, när Madeleine och Chris officiellt flyttat till Sverige! Foto:MISC / BACKGRID US / TT

Foto: TT

Annons