Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Bilderna på Victoria väcker reaktioner – sanningen bakom beslutet

23 okt, 2024, 19:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
TT.
Kronprinsessan Victorias beslut väcker reaktioner utomlands – nu kommer sanningen fram!
Annons
Lyssna: Här pratar Victoria fläckfri tyska!Brand logo
Lyssna: Här pratar Victoria fläckfri tyska!

Kronprinsessan Victoria kom nyligen hem från hennes senaste utlandsvistelse tillsammans med prins Daniel.

Victorias beslut att pausa sin militärutbildning för resan till Berlin i Tyskland har nått utlandet och sanningen bakom den avslöjas.

Bilderna på kronprinsessan Victoria skapar reaktioner

Det blev en oförglömlig måndagskväll i Berlin i Tyskland när de nordiska ambassadernas hyllade högkvarter firade 25 år!

Jubileet samlade flera nordiska kungligheter, däribland norska kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit samt kung Frederik och drottning Mary av Danmark. För att inte glömma våra svenska representanter Victoria och Daniel.

Nu uppmärksammas Victorias beslut att pausa hennes pågående officersutbildning vid Försvarshögskolan för den glammiga festen i Tyskland av utländska medier.

25årsjubileumet samlade nordens kungligheter för en glammig festkväll! Foto: Christine Olsson/TT

– Den svenska kungligheten har tillfälligt dragit sig tillbaka från några av sina offentliga uppgifter när hon fortsätter sin särskilda officersutbildning hos Försvarsmakten, skriver brittiska Hello Magazine.

Annons

25årsjubileumet i Berlin blev däremot ett undantag och en resa Victoria såg till att hon kunde följa med på! För det är inte allt för ofta som nordens kungligheter samlas på det viset.

Brittiska Hello Magazine lyfter både hennes val av kläder för kvällen – en lila sammetsklänning och de nordiska kungahusens starka vänskapsband.

För sanningen är den att de alla delar en mycket nära vänskap till varandra.

Sanningen bakom festkvällen!

Som kunglighet kan det vara skönt att dela tankar och känslor med någon som är i samma sits – som förstår ens plikter och de förväntningar som sätts på en.

Kronprinsessan Victoria är känd för sina starka band med de övriga nordiska kungahusen. Det blev därför många kära återseenden under måndagskvällen. Bland annat med norska kronprinsessan Mette-Marit som hon tillsammans delar en lång och gedigen vänskap med.

– Kronprinsessan Victoria är en fantastiskt fin person som jag sätter väldigt högt och som jag är otroligt glad för att ha en så god, nära och varm relation till, har Mette-Marit tidigare sagt till Svensk Damtidning.

Hello Magazine redde ut hur de alla är sammanlänkade.

– Victoria och Haakon är båda gudföräldrar till Frederik och Marys äldsta barn, kronprins Christian, medan Victoria också är gudmor till Haakon och Mette-Marits dotter, prinsessan Ingrid Alexandra.

– Mary är i sin tur gudmor till Victoria och Daniels förstfödda, prinsessan Estelle, medan Frederik är en av deras son prins Oscars gudföräldrar.

Drottning Silvia har haft en hemlig plan för sitt gigantiska arv – som hon nu vill ge barnbarnen.

Foto: TT.

Annons