Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

JUST NU: Kungafamiljen festar loss på Borgholm!

18 jul, 2024, 17:52
Vendela Lönnqvist
TT
Det festat loss på Öland!
Annons
Hör kungens skämt efter förvirringen!Brand logo
Hör kungens skämt efter förvirringen!

Det gungar rejält på Öland under kvällarna såhär års!

Orup gästade Solliden Sessions

Ikväll är det nämligen återigen dags för Solliden Sessions, den årliga musikfesten som lockar både turister och kungligheter till Sollidens slott.

Förra veckan klev ingen mindre än Orup upp på scen och trots det svajande vädret var det många som svängde på höfterna till musikikonens toner.

Kungafamiljens härliga dans

Och tisdagen denna vecka var inget undantag. Kronprinsessan Victorias firande på Öland tog nyligen slut, men det stoppade inte kungligheterna från att ta sig till Sollidens slott för njuta av sommarens härligheter.

Annons

Det var nämligen dags för Victorias goda vän E-Type att inta scenen. På plats var kungaparet, prinsparet och kronprinsessparet tillsammans med prins Alexander – och glädjen var enorm.

E-Types relation till kronprinsessan Victoria

Som Svensk Damtidnings exklusiva bilder visar såg kungafamiljen ut att ha en riktigt härlig kväll i VIP-sektionen. Likaså E-Type, som tidigare berättar för Sveriges Radio om relationen till kronprinsessan:

– Vi hängde mycket förr. Nu har hon annat för sig och ska ta över Sverige. Men jag tycker väldigt mycket om henne, så kan jag säga.

Annons

Niklas Strömstedt till Solliden Session

Och under torsdagen var det återigen dags för musikfest – men denna gång valde kungafamiljen att skippa Solliden Sessions till förmån för Molly Sandéns härliga röst på Borgholms slottsruin.

Strax innan spektaklet drog igång anlände de – och vilken kväll det blev! I bilderna tagna av TT ser vi prins Carl Philip och prinsessan Sofia med sina tre söner som nyfiket tittar fram bakom borgen.

BORGHOLM, SVERIGE 20240718Drottning Silvia, kung Carl Gustaf, prinsessan Estelle, prinsessan Sofia, prinsessan Leonore, prinsessan Adrienne och prinsessan Madeleine med flera när Molly Sandén uppträder under en konsert på Borgholms slottsruin på Öland.Foto: Mikael Fritzon / TT / Kod 62360Mikael Fritzon/TT

Även prinsessan Madeleine, döttrarna, prins Daniel, prins Oscar och prinsessan Estelle är på plats, och på bilderna ser vi hur både kungen och drottningen njuter glatt till musiken.

Annons