Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Chris O'Neill lämnat Sverige ensam – fastnar på bild i festvimlet utomlands

08 okt, 2024, 19:00
Chris O'Neill har partajat utomlands – och Madeleine syns inte till!
Annons

Chris O'Neill må vara kungafamiljens allra mest anonyma och mytomspunna man – ja, det är sällan han gör något väsen av sig.

Sofias pappa har flyttat till Stockholm • Victoria tar över – här är nya jobbet • Prinsessans stora gravidlycka – 3 kungliga snackisar från vecka 40!Brand logo
Sofias pappa har flyttat till Stockholm • Victoria tar över – här är nya jobbet • Prinsessans stora gravidlycka – 3 kungliga snackisar från vecka 40!

Men Chris är ju en social och utåtriktad affärsman, som är väl van vid att röra sig i de allra tjusigaste rummen. Som nu, när han fastnat på bild på societetsfest i Österrike – utan prinsessan Madeleine.

Chris O'Neill fångas på bild utomlands utan Madeleine

Det är en händelse som flugit helt under radarn tills nu, Chris hemliga utlandsresa med systrarna och mamma Eva O'Neill.

Annons
Chris O'Neill på Salzburg-festivalen
Glasögonen och mobilen i högsta hugg – här får Chris skina. People Picture/Shutterstock

Bilden på Chris fotades den 24 augusti under den årliga Salzburg-festivalen, och han fotades på gatan festklädd i kostym med ett brett leende på läpparna. Chris hade fart i steget – och var på strålande humör, det här är ju hans esse!

Så vad gjorde han egentligen här? Jo, hans mamma Eva O'Neill bor i Österrike och är varje år med på den internationella musikfestival som går av stapeln varje sommar. Dessutom har Eva själv haft ett finger med i spelet. Ihop med mångmiljärdaren Donald Kahn har hon tagit initiativet till välgörenhetsgalan Amadeus Weekend, som är en del av festivalen.

Annons
Eva O'Neill
Lady in red! People Picture/Shutterstock
Annons

Att se Eva i vimlet är alltså ingen skräll, här trivs hon i vimlet med societetslejon och celebriteter i Mozarts hemstad.

Stora frågetecknet kring Chris O'Neills festbilder

Eva O'Neill med döttrar Natascha och Tatjana.
Eva O'Neill med döttrar Natascha och Tatjana. People Picture/Shutterstock

bilderna från årets festival hade Eva sällskap av döttrarna Tatjana och Natascha, de två systrar som Chris vuxit upp med och som står honom närmst.

Chris var inte med på familjebilden, utan kameraskygg som han är var det när han var på språng mellan alla mingel som han fastnade på foto.

Prinsessan Madeleine finns inte på bild från festligheterna, men hon hade inga åtaganden i Sverige vid tillfället...

Foto: TT

Annons