Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Chris O'Neills härliga dag med sonen prins Nicolas – se nya bilderna här!

21 sep, 2024, 14:42
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
TT
Chris O'Neill hade en underbar lördag med sonen Nicolas i centrala Stockholm.
Annons
Kärleksgester & missar – 4 detaljer från riksmötets öppnande som du måste veta!Brand logo
Kärleksgester & missar – 4 detaljer från riksmötets öppnande som du måste veta!

Vilken dag i Stockholm!

Chris O'Neill verkar ha spenderat den lediga lördagen tillsammans med nioåriga sonen prins Nicolas.

STOCKHOLM, SVERIGE 20240921Chris O'Neill och sonen prins Nicolas köper glass vid Nybroplan i centrala Stockholm och åker iväg på varsin elsparkcykel.Foto: TT / kod 200 TT
Annons

Chris O'Neills dag med sonen Nicolas

På de sprillans nya bilderna ses far och son köpa glass på Nybroplan i centrala Stockholm, innan de beger sig iväg på en varsin elscooter.

TT
TT
Annons

Chris O'Neills liv i Stockholm

Det verkar alltså som att Chris allt mer börjat acklimatisera sig till vardagen i Sverige, ett liv han länge motsatt sig till eftersom det innebär mindre anonymitet än i USA.

Nyligen begav han sig till Gamla Stan tillsammans med prinsessan Madeleine för en ordentlig festkväll med överklasseliten i Stockholm – däribland Madeleines bästa vän Andrea Brodin och hennes make Cedric Notz, som var Chris best man på bröllopet.

Chris såg ut att vara riktigt avslappnad bland de svenska vännerna och Madeleine passade till och med på att dricka den mycket populära drinken hotshot som var stor på 1990-talet!

Annons