Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Chris O'Neills släkting uttalar sig om Adrienne – bekräftar det man trott

09 okt, 2024, 09:00
Foto: Instagram och TT
Chris O'Neills syster gör ett sällsynt uttalande om prinsessan Adrienne.
Annons

Chris O'Neills familj är en skara färgstarka personer som inte gör särskilt mycket väsen av sig. De rör sig bland societeten och är riktiga jetset-ladys, men håller låg profil utåt.

Ja, inte minst när det kommer till ingifta prinsessan Madeleine och kungafamiljen. Chris familjemedlemmar lägger locket på, och uttalar sig aldrig om kungligheterna.

Men nu har det hänt.

Sofias pappa har flyttat till Stockholm • Victoria tar över – här är nya jobbet • Prinsessans stora gravidlycka – 3 kungliga snackisar från vecka 40!Brand logo
Sofias pappa har flyttat till Stockholm • Victoria tar över – här är nya jobbet • Prinsessans stora gravidlycka – 3 kungliga snackisar från vecka 40!

Prinsessan Madeleines lojala tjejgäng

För kungligheterna väger lojalitet oerhört tungt. De kan ju inte ha personer i sin krets som skvallrar om deras liv eller avslöjar privata angelägenheter – så det är bara en tight skara folk som släpps in på djupet.

Annons

Prinsessan Madeleine till exempel, har sitt lojala tjejgäng som hon vet att hon kan lita på. Väninnorna har hon känt sedan ungdomen, och de säger aldrig ett knyst om prinsessan.

Louise Thott Gottlieb, Katarina von Horn och Lovisa de Geer
Madeleines tre närmsta vänner, Louise Thott Gottlieb, Katarina von Horn och Lovisa de Geer. Robert Eklund/TT

Det krävs ju något alldeles extra att vara bästa vän med en prinsessa – någon som är trofast, och pålitlig.

Detsamma gäller i familjen. Chris, Sofias och Daniels familjer har gjort extremt få uttalanden i pressen, och de har varit strikt avgränsade till bröllop eller babylyckor. Den här lojaliteten är ovärderlig, och gör att kungligheterna kan slappna av och vara sig själva.

Annons

Chris O'Neills syster uttalar sig om prinsessan Adrienne

Därför blir det en stor kontrast när det kommer till Chris familj, och Madeleines familj. Vi har ju full koll på relationerna i kungafamiljen, och ser ofta familjen ihop.

Men visst står de också Chris släkt nära, även om detta är relationer vi sällan får ta del av. Men nu har Chris syster Natascha gjort ett sällsynt, offentligt, uttalande om hennes brorsdotter Adrienne.

Chris O'Neills syster Natascha
Chris syster Natscha. Han har fem systrar, men har tidigare sagt att han står Natascha och Tatjana närmst, som han delar mamma med. People Picture/Shutterstock

Det är på Madeleines öppna Instagram som hon delar en bild på dottern Adrienne, och Natascha kommenterar:

Annons

– Cuuuutie !

Prinsessan Adrienne och hunden Teddy
Foto: Instagram

Här får vi en sällsynt inblick i deras starka band som hålls privat, och bekräftar ju just det man misstänkt – att Madeleines barn står sina fastrar mycket nära!

Foto: TT

Annons