Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Privata meddelandena till svägerskan – Madeleines gripande stöd i det dolda

08 okt, 2024, 05:00
Här är prinsessan Madeleines ord till Chris O'Neills syster.
Annons

Det var 2013 som Chris O'Neill och prinsessan Madeleine sa "ja" till varandra, och de officiellt blev en del av varandras familjer. Men det var såklart långt innan dess som Madeleine togs emot av Eva O'Neill och Chris systrar.

Ja, Chris familj är ju långt ifrån lika offentlig som Madeleines – men visst står hon sina icke-kungliga svägerskor nära. Här är Madeleines ord till Chris syster Natascha.

7 saker du inte visste om Chris O'NeillBrand logo
7 saker du inte visste om Chris O'Neill

Så togs Madeleine emot av Chris familj

– Jag uppskattar Chris familj väldigt mycket. De har alltid varit väldigt snälla mot mig och välkomnade mig med öppna armar. Chris har en underbar familj, sa prinsessan Madeleine i samband med förlovningen.

Annons

Chris står sin familj mycket nära, så att de kommer så väl överens med Madeleine är givetvis oerhört viktigt för honom. Och visst har affärsmannen en stor familj, som få har koll på: han har har fem syskon – som har två olika mammor och tre olika pappor.

Systrarna runt Chris är Tatjana, Natascha, Stefanie, Annalisa och Karen, men det är främst två av dem som syns och hörs. Natascha Abensperg und Traun och Tatjana d’Abo, som Chris delar mamma med.

Chris O'Neills systrar Tatjana och Natascha, med Eva O'Neill
Natascha, Eva O'Neill och Tatjana. People Picture/Shutterstock

– Dem är jag uppväxt tillsammans med, och jag skulle aldrig betrakta dem som något annat än helsystrar. Medan mina andra tre systrar, som jag för all del också har nära relationer till, har alltid bott i ett annat land även om vi har setts på helger och semestrar, har han berättat för King.

Annons

Prinsessan Madeleines privata ord till svägerskan

Natascha och Tatjana är vana societetslejon och syns ofta i vimlet – här snackar vi jetsetladys som sin mor. Och de har nära relationer till prinsessfamiljen, Leonore har faster Tatjana som gudmor, och Nicolas har Natascha.

Inte minst Madeleine har ett starkt band till sina svägerskor, som nu blivit ännu tydligare.

Natascha brinner för vintagedesign, och säljer bland annat egengjorda lampor. Hon gör lampskärmen själv med färgglada trådar:

Annons
Annons

Någon som gillar dessa lampor är ingen mindre än prinsessan Madeleine. Från sitt privata Instagram-konto har hon kommenterat flera av bilderna, och hyllat och stöttat svägerskans nya karriär. Ja, Madeleine älskar exklusiv inredning och hennes egna hem har alltid varit genomtänkta in i minsta detalj. Här är några av hennes privata meddelanden:

"I want all of them! 😍"

"Love theeese!"

"love 💕"

"Loooove these!!!!"

"So pretty!"

"👌🏻😘"

"Love it!!"

Den 6:e februari 2022 lade Natascha ut en bild där hon sa att hon längtade till Florida, och Madeleines svar vittnar om deras nära vänskap:

Annons

"When are you coming?!? 😍"

Det privata kontot är anonymt med palmer som profilbild och har bara 166 följare. Hennes 317 inlägg är bara till för det allra närmsta, så det är inte vem som helst som släpps in i värmen.

Väninnan Andrea Brodin och hennes make Cedric Notz (Chris bästavän), Cissi Forss som är gift med Silvias gudson, och kungavännen Bathina Philipson är några av de som får följa Madeleines hemliga konto.

Foto: TT

Annons