Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Daniels fina kärleksögonblick med Victoria – här glömmer han bort kamerorna!

21 okt, 2024, 18:41
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
TT, Helena Wiklund/Svensk Damtidning
Här visar Daniel vad han egentligen känner för Victoria – och låter kärleken flöda.
Annons
Kungliga supermötet! Här återförenas Victoria med bästa vännernaBrand logo
Kungliga supermötet! Här återförenas Victoria med bästa vännerna

Svensk Damtidning är på plats i Berlin.

Anledningen? Det är två viktiga dagar för våra kungligheter!

Victoria gjorde det – och Frederik ville inte vara sämre.

Victoria och Daniel i Berlin

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel befinner sig just nu i Tyskland för att medverka under och fira det nordiska ambassadkomplexets 25-årsjubileum.

Prins Daniel, kronprinsessan Victoria, Islands president Halla Tomasdottir och hennes man Björn Skulason, drottning Mary, kung Frederik, tyska presidentens hustru Elke Buedenbender, Tysklands president Frank-Walter Steinmeier, Finlands president Alexander Stubb, hans fru Suzanne Elizabeth Innes-Stubb, kronprinsessan Mette-Marit och kronprins Haakon. JOHN MACDOUGALL

Dit anlände de under söndagen, och båda två har fullspäckade scheman.

Annons

Victoria och Daniel är däremot inte de enda kungligheterna på plats. Även Norges kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit, samt danska kung Frederik och drottning Mary har tagit flyget ner för att vara med på firandet.

Daniels kärleksgest till Victoria

Det är en hyfsat udda syn att se de tre kungliga paren på samma plats – samtidigt. Och extra kul är det för Frederik och Mary, som träffar de andra paren på en och samma gång för första gången sedan de blev Danmarks kungapar.

Annons

Och det är tydligt att våra nordiska kungligheter trivs med varandra. De verkar heller inte ha något problem att öppet visa deras kärlek för sin respektive – se bara bilden på Haakon och Mette-Marit här!

Även prins Daniel passade på att visa uppskattning för sin älskade Victoria. Efter fotograferingen på Bellevue-palatsen skulle samtliga bege sig vidare in i nästa rum.

Helena Wiklund/Svensk Damtidning

Daniel passade då på att ömt lägga sin hand på Victorias rygg. Vi älskar att se det!

Annons