Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Detaljen i nya bilden på prinsessan Adrienne – alla ser samma sak!

30 sep, 2024, 22:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
TT, Instagram
Madeleine delade en ny bild på yngsta dottern Adrienne – och en detalj stack ut lite extra för följarna!
Annons
Madeleines & Silvias glammiga fest i New York • Uppgifter i norsk press: ”Knark hemma hos Mette-Marit” • Därför flyttar Frederik & Mary igen – 3 kungliga snackisar från vecka 39!Brand logo
Madeleines & Silvias glammiga fest i New York • Uppgifter i norsk press: ”Knark hemma hos Mette-Marit” • Därför flyttar Frederik & Mary igen – 3 kungliga snackisar från vecka 39!

Den 13 juni var inte vilken dag som helst för vår svenska prinsessfamilj.

Då flyttade Madeleine hem till Sverige

Det var nämligen då starten på resten av deras liv började.

Planet som tog prinsessan Madeleine och hennes tre barn prinsessan Leonore, prins Nicolas, och prinsessan Adrienne landade strax efter sju på morgonen på Arlanda.

Det är förväntat med en stor omställning i livet, inte minst för de tre barnen som växt upp i värmen i Pinecrest, Florida. Nu har de alltså bytt ut den stora lyxvillan, med pool och trädgård, för ett liv i innerstaden med omväxlande temperaturer.

Härliga bilden på prinsessan Adrienne

Men det verkar inte Madeleines yngsta dotter prinsessan Adrienne ha någonting emot. På en sprillans ny bild som mamma Madeleine delar på sociala medier ser Adrienne ut att njuta ordentligt av höstkrispet och de fina löven.

Annons

Sjuåringen, klädd efter väder, syns hålla om familjehunden Teddy och posera glatt framför kameran söt som socker. Men det är en sak som Madeleines följare snabbt lade märke till.

Detaljen i bilden på Adrienne

Adrienne har nämligen en glugg mellan tänderna. Inte helt ovanligt i den åldern, såklart, men alla är överens om att hon är riktigt gullig!

”Vilken vacker höstbild på söta Adrienne och vovven”, skriver en följare.

”Båda väldigt söta. Och Adrienne har tappat en tand!”, skriver en annan.

”En riktig goding, charmiga Adrienne! Och söta gluggen är ju så underbar i den där åldern”, skriver ytterligare en.

Annons