Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Drottning Marys stora miss: ”Pinsamt”

13 okt, 2024, 14:00
author Emmakarin Hallheden
Emmakarin Hallheden
Drottning Mary av Danmark. Shutterstock
Ånej! Drottning Mary råkar göra en stilmiss! Som dessutom fångas på bild …
Annons
SE FILMEN: Kung Frederik och drottning Mary tar emot folkets enorma jubel!Brand logo
SE FILMEN: Kung Frederik och drottning Mary tar emot folkets enorma jubel!

Mary, Drottningen av Danmark, omskrivs ofta i medierna för sin snygga stil. Hon har bland annat varit på omslaget av Vogue och var med på Vanity Fairs Hall of fame-lista över bäst klädda i världen.

Det är kanske därför så förvånande att drottningen av Danmark kan göra en sådan blunder.

Drottningens outfit

Den isländska presidenten Halla Tómasdóttir och hennes man har besökt Danmark under några dagar den här veckan. Den andra dagen av vistelsen, besökte den isländska presidenten tillsammans med drottning Mary och kung Frederik Nordatlantens Brygge. Det är ett konstcentrum för nordatlantisk kultur, forskning och affärer.

Annons

På väg dit fångades drottning Mary av kamerorna. I en benvit chiffongblus, svart kappa ledigt hängd över axlarna, högmidjade svarta kostymbyxor, svarta lackade – möjligtvis Loubouiton – klackskor, och med en matchande svart clutchväska, såg hon lika stilren och snygg ut som vanligt.

Men något syntes när man zoomade in.

Drottningens stilmiss

Daily mail var inte sena med att döma ut drottningen, och påpekade hur pinsamt det var. För på bild fångades också läppstiftet som fastnat på tänderna.

Annons
Drottning Mary av Danmark. Shutterstock

Pinigt! Men – hur många är vi inte som råkat göra exakt likadant? Drottning Mary, du är i alla fall inte ensam om att göra den stilmissen!

Annons