Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Första bilden i stan! Nu rör sig Chris O'Neill utanför bostaden

09 sep, 2024, 18:00
Foto: TT/Läsarbild
Chris O'Neill fångas på bild ute på Stockholms gator.
Annons

Det var i mitten av juni som prinsessan Madeleine och barnen landade i Stockholm, redo att påbörja sina nya liv. Maken Chris O'Neill hade ärenden kvar i USA, och kom senare.

Sedan dess har både Madeleine och Chris hållit sig undan rampljuset, trots sina många månader i Sverige. Men nu är det dags för förändring – och Chris smygstartar.

Dubbla kärleksgesterna – med Madeleine & VictoriaBrand logo
Dubbla kärleksgesterna – med Madeleine & Victoria

Chris O'Neill fångas på bild på Stockholms gator

Svensk Damtidnings bilder visar affärsmannen Chris O'Neill under måndagseftermiddagen, ute i sin nya hemstad, glatt spatserandes med en shoppingpåse i handen.

Annons
Chris O'Neill promenerar på stan
Foto: Läsarbild

På läsarbilderna syns Chris i anonyma pilotglasögon – ett av hans många knep för att hålla sig anonym och flyga under radarn ute på stan. Perfekt för Chris, som ju undviker uppståndelse i största möjliga mån, något som blivit desto svårare i och med flytten till Stockholms innerstad.

Detta är också den första bilden på Chris som ensam sonderar på Stockholms gator, ett tecken på att han acklimatiserar sig till sitt nya liv 800 mil från palmerna i Florida.

Annons

Kungens beslut för Chris O'Neill – tvingas visa sig

Ja, bilderna kommer knappa timmar innan Chris stora Sverige-debut. Han har ingen prinstitel, och är således ingen arbetande kunglighet, men vissa kungliga tillställningar oundvikliga – som denna.

Chris dök upp vid Madeleines sida under kronprinsessan Victorias födelsedag, och nu är det dags igen: på tisdag ska riksmötet öppnas, och av tradition är kungafamiljen med. Chris har varit där, för många år sedan, men avståndet har gjort att både han och Madeleine lyst med sin frånvaro de senaste åren.

Men nu är det dags för comeback – och Chris andra officiella framträdande för året. Det blir också en heldag som börjar med gudstjänst, följt av det högtidliga öppnandet, och en konsert i Kungliga Operan – ingen blygsam start för Chris, alltså!

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Dags för Chris att putsa finskorna – imorgon är det dags! MSAMS

Foto: TT och Läsarbild

Annons