Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Händelsen med Madeleine väcker frågor – sker mitt under årets mest omtalade bröllop

01 sep, 2024, 14:00
Foto: TT och Dagbladet
Här är det stora frågetecknet.
Annons

Vilken kunglig party-helg vi lämnar bakom oss! Prinsessan Märtha Louise fick äntligen sin Shaman Durek, och 350 inbjudna gäster var på plats för att fira deras kärlek.

Från vår kungafamilj var kronprinsessparet och prinsparet där för att sprida kunglig glans – men var höll Madeleine hus?

EXKLUSIVT: Märtha Louises & Dureks första ord som gifta!Brand logo
EXKLUSIVT: Märtha Louises & Dureks första ord som gifta!

Prinsessan Madeleine nobbade norska bröllopet

Det var Svensk Dam som efter många frågetecken kunde avslöja att det var Victoria, Daniel, Sofia och Carl Philip som skulle närvara vid bröllopet.

Annons

Kungaparet hade andra åtaganden, avslöjade den kungliga kalendern. Men prinsessan Madeleine och Chris O'Neill då?

Ja, då bröllopet är privat är prinsessparets frånvaro ingenting som hovet kommenterar. Enligt uppgifter till Svensk Dam så fick Madeleine och Chris dock en inbjudan, som de var tvungna att avböja. Anledningen till det är fortfarande oklar.

Prinsessan Madeleines beteende väcker frågor

För visst var det ändå påtagligt att prinsessan Madeleine inte var där, på årets mest omtalade bröllop. Inte minst när Märtha Louise och Durek samlade sina närmsta – familjen och hela brudföljet, för en gruppbild.

Annons
Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett efter bröllopet med brudföljet och familj
Ser du våra svenska kungligheter?Maja Moan

Ja, frågan ställdes flera gånger – var är Madeleine? Norska VG sände live hela bröllopet, och även där frågade tittare efter vår svenska prinsessa.

Från VG:s livechatt.Foto: Skrämdump

Svensk Dam har tidigare lyft det faktum att bröllopet täcks av Hello! Magazine och Netflix som en möjlig anledning till Madeleines och Chris nobb. De håller ju sig helst i bakgrunden, och undviker gärna onödig uppmärksamhet.

Foto: TT

Annons