Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Här avslöjar Madeleine och Daniel sin verkliga relation – tror ingen ser

20 jul, 2024, 17:00
Albin Bramstedt
Prins Daniel och prinsessan Madeleine.
Prinsen och prinsessan visar upp en helt ny sida av relationen!Mikael Fritzon/TT
På Öland visar prins Daniel och prinsessan Madeleine upp det oväntade – fångas av kameran!
Annons
Victoria och Daniel fångas på film – hand i hand!Brand logo
Victoria och Daniel fångas på film – hand i hand!

Kungafamiljen har nu i en dryg vecka haft ett fantastiskt firande i Borgholm. Orten, som ligger på Öland, erbjuder både möjlighet till bad, golf och hästridning.

De svenska kungligheterna är proffs på att aktivera sig och alla är mycket sportiga. Inte minst prinsessan Madeleine som visade upp när hon och dotter Leonore red på varsin häst under torsdagen.

Kungafamiljen.
Kungafamiljen var samlad under Victoriadagen.Mikael Fritzon/TT

Men det är inte bara fysisk aktivitet familjen deltar i. Konserter är en stor del av Victoriaveckan i Borgholm, vilket ger oss chansen att uppleva deras vardag.

Annons

Nu har prins Daniel och prinsessan Madeleine fotats – under en oerhört trevlig stund på Molly Sandéns konsert på Borgholms slottsruin.

Står leendes mot varandra

Som alla vet har prinsessan Madeleine bott utomlands i flera år, nu senast i USA, men flyttade under sommaren äntligen hem till härliga Sverige.

I och med detta har man inte fått se Daniels och prinsessans fina relation – fram till nu! Bilden som togs under artisten Molly Sandéns uppträdande får en verkligen att töja på smilbanden.

Prins Daniel och prinsessan Madeleine.
En fantastiskt härlig bild på kungligheterna under torsdagens konsert.Mikael Fritzon/TT

Det bästa är att vi kommer få fler liknande stunder framöver. Eftersom Madeleine nu är bosatt med sin make Chris O'Neill i Sverige.

Annons

Chris O'Neill saknades

Men alla befann sig inte på torsdagens konsert. Majoriteten av kungligheterna var på Borgholms slott för att från bästa parkett ta del av Molly Sandéns stämma.

Men Chris O'Neill var inte på plats. Kanske väljer han att stanna hemma för att kurera sig från helgen och veckans bravader. Vi tycker självklart att det är tråkigt, men ack så förståligt efter en så stressig sommar!

Foto: Mikael Fritzon/TT

Annons