Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Hovets trista besked om prinsessan Madeleine och Chris

18 jul, 2024, 22:00
Albin Bramstedt
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill.
Hovet berättar om det tråkiga beskedet.Mega
Efter flytten till Sverige har nya uppgifter om paret nått ljuset – som många kommer tycka är tråkigt.
Annons
Här avslöjas Estelles & Silvias relation • Chockerande prislappen på Madeleine & Victorias skor • Chris överraskar alla – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2024!Brand logo
Här avslöjas Estelles & Silvias relation • Chockerande prislappen på Madeleine & Victorias skor • Chris överraskar alla – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2024!

Det fanns under lång tid längtan efter det älskade prinsessparet. Skulle de flytta hem till Sverige, efter så många år utomlands? Hur skulle det i så fall gå med Chris företag?

Frågorna var många men besvarades till slut. Nu bor prinsessan Madeleine, 42, Chris O'Neill, 50, och deras barn prinsessan Leonore, 10, prins Nicholas, 9, och prinsessan Adrienne, 6, tillsammans i Sverige.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill.
Paret kommer ha långledigt.MSAMS

Dessutom närvarade alla på kronprinsessan Victorias firande och vi fick äntligen se en stor del av den härliga familjen Bernadotte tillsammans!

Annons

Men nu har det kommit ut tråkiga nyheter gällande Madeleines och Chris framtid.

Inga fler uppdrag

Sommaren har helt klart varit fylld av olika logistiska problem för paret, så man kan förstå att det kanske har varit lite stressigt. Därmed hade nog en längre semester varit på sin plats.

Samtidigt så är det tråkigt att inte få se kungligheterna under deras semester – och nu visar det sig att Madeleine och Chris blir borta längre än man befarat.

Kungafamiljen.
Kungligheterna var förra veckan på plats i Borgholm för att fira kronprinsessan Victorias födelsedag.MSAMS

För om man kollar den kungliga kalendern så står varken Madeleines eller Chris namn med en enda gång fram till slutet av augusti. Så tråkigt, vi som hade längtat!

Annons

Däremot så kommer det läggas in fler uppdrag, säkerligen redan i september. Dessutom fick vi ju se dem på Victoriafirandet, vilket var väldigt trevligt.

Ska närvara på utställningen

Vi kan som sagt räkna med att se prinsessparet framöver. Men för den som inte orkar vänta så finns det goda nyheter!

Trots att kungafamiljen just nu har en välförtjänt vila så är det bara en dryg vecka kvar till vi får se dem på fältet igen. Den 28:e juli ska kung Carl Gustaf och drottning Silvia närvara vid entusiastfordonsutställning vid Sollidens slott.

Det ser vi fram emot!

Annons