Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Här avslöjas Ewa Westlings meddelande till Silvia – om sonen Daniel

26 aug, 2024, 08:00
Här är bilderna från Daniels förflutna.
Annons

Ewa och Olle Westling må vara föräldrar till en prins, och svärföräldrar till Sveriges framtida drottning, men det är knappast något som påverkat deras vardag. De lever på som vanligt i Ockelbo, och gör aldrig något väsen av sig.

Men visst gör sig deras kungliga kopplingar påminda ibland – som när paret skickade bilder till drottning Silvia från prins Daniels förflutna.

WOW! Här dyker Ewa och Olle Westling upp – efter alla årBrand logo
WOW! Här dyker Ewa och Olle Westling upp – efter alla år

Ewas och Olle Westlings chock i Ockelbo – var inte beredda

Ja, Ewa och Olle har aldrig haft en önskan om att uppnå något slags kändisskap. Tvärtom – de trivs bra med anonymiteten, och tyckte det var skönt när stormen lade sig efter att det uppdagades att deras son var Victorias nya kärlek.

Annons

– Det blev ett tryck på dem som de inte upplevt tidigare. Man vill ha bilder och citat. Man vill höra dem berätta om lyckan kring sina respektive barns kärlekar. Det sägs att hela Ockelbo slöt upp runt familjen Westling, har Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall berättat.

Paret syns bara i offentligheten vid välvalda tillfällen, som större festligheter, annars sker alla familjeträffar i största hemlighet långt ifrån smattrande kamerablixtar.

Ewa Westlings bilder till drottning Silvia

Bara för att vi sällan ser – och aldrig hör – från makarna Westling, betyder det inte att de har nära och tät kontakt med kronprinsessfamiljen. Estelle och Oscar älskar att umgås med sina farföräldrar, och hela familjen åker gärna upp till Ockelbo på lov och helger.

Annons

Och Ewa och Olle hjälper mer än gärna till när kungafamiljen kallar. På hovets hemsida ser vi att de skickat bilder från Daniels förflutna till Silvia och kungen, som används i prinsens biografi:

Prins Daniel höjer en pokal
Tänk – denna bild hade vi aldrig fått se om det inte vore för Ewa och Olle! Foto: Familjen Westling/Privat
Ewa och Olle Westling med prins Daniel som bebis
Känner du igen Ewa och Olle? Foto: Familjen Westling/Privat
Annons

Foto: TT/Familjen Westling, privat

Annons