Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Här döljer Victoria den enorma lyckan – nya bilderna avslöjar allt!

02 sep, 2024, 18:25
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
TT
Det verkligen strålar om vår kronprinsessa!
Annons
Prinsessan Sofia gravid – väntar sitt fjärde barn!Brand logo
Prinsessan Sofia gravid – väntar sitt fjärde barn!

Det var minst sagt en händelserik måndag i vår kära kungafamilj.

Prinsessan Sofia väntar sitt fjärde barn

Hovet bekräftade i ett pressmeddelande att prinsessan Sofia och prins Carl Philip väntar sitt fjärde barn! Ankomsten är beräknad till februari 2025.

Och det kommer bli en älskad unge. Förutom hela kungafamiljen kommer ju bebisen få hela tre storebröder, prins Alexander, prins Gabriel, prins Julian, som säkerligen kommer vaka över den lilla prinsen eller prinsessan.

Annons

Victoria på jobb – tar emot emiren av Qatar

Det var också under måndagen som prinsparets tre söner fick veta den roliga nyheten, en stund innan det blev känt för hela världen.

Däremot, menar hovets informationschef Margareta Thorgren, har de andra kungligheterna vetat om det underbara nyheten ett tag.

Men det betyder inte att kronprinsessan Victoria kunde dölja glädjen under dagens arbete!

På måndagskvällen var det nämligen dags för både Victoria och statsminister Ulf Kristersson, tillsammans med talmannen Andreas Norlén, utrikesministern och bistånds- och utrikeshandelsminister att ta emot emiren av Qatar Shejk Tamim bin Hamad al-Thani i centrala Stockholm.

Victoria strålar under viktiga mötet

Fokuset för mötet var bland annat hållbarhet och grön omställning – något kronprinsessan är väldigt mån om.

Annons

Och av bilderna att döma ser Victoria ut att vara på strålande humör och vi kan bara tänka oss vad det handlar om. Hon bär ju faktiskt på en liten hemlis – nämligen att svägerskan är gravid, något emiren troligtvis inte fått koll på än.

Magnus Lejhall/TT

Men oavsett vad så ser Victoria ut att lysa, som vanligt!

Annons