Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Här råkar Madeleine avslöja det privata om maken Chris – på promenaden i stan

07 okt, 2024, 05:00
Foto: TT och Svensk Damtidning/Carolina Byrmo
Prinsessan Madeleine fastnar på bild på promenad på Stockholms gator. Då råkar hon avslöja en privat detalj om maken Chris O'Neill.
Annons

Hösten sveper in över landet, och prinsessan Madeleine och familjen gör sig redo för de första kyliga månaderna på många år.

Nu har de gjort sig hemmastadda i Hovstallet, och skymtas regelbundet ute på Stockholms gator. Och på en av Madeleines hundpromenader råkar hon avslöja något privat – om maken Chris O'Neill.

Efter flytten: Så blir Madeleines, Chris & barnens nya livBrand logo
Efter flytten: Så blir Madeleines, Chris & barnens nya liv

Släktingen orolig över Chris O'Neill

Det var många som undrade hur det skulle gå för Chris O'Neill att flytta till Stockholm. Han har ju många gånger uttryckt att han inte trivs i rampljuset, och uppskattar inte nyfikna blickar i mataffären.

Annons

Till och med en släkting, Madeleines faster prinsessan Birgitta, vädrade sin oro i Expressen:

– Det förstår inte jag. Hur ska han klara det? Madeleine ja, men jag förstår inte hur han ska klara det. Men de vill komma hem för att de vill ha barnen i svenska skolor, sa prinsessan till tidningen i fjol.

Men Chris verkar motbevisat de flesta. När han dykt upp i det kungliga strålkastarljuset har han sett bekväm ut och skött det enligt konstens alla regler – och han är inte rädd för att ge sig ut på stan. Här fotades han ute på exklusiva Strandvägen för en glasspaus med sonen Nicolas:

Chris O'Neill och sonen prins Nicolas köper glass vid Nybroplan i centrala Stockholm och åker iväg på varsin elsparkcykel.
Chris och Nicolas färdades runt på coola elsparkcyklar. TT
Annons

Prinsessan Madeleines privata avslöjande om maken

Även Madeleine njuter av det nya storstadslivet. Svensk Damtidnings fotograf fångade henne på bild under en morgonpromenad med hundarna ute i Stockholm.

Hon hade Oreo och Teddy i högsta hugg – och mobilen smidigt i ett band runt halsen. Och nu kan Svensk Dam avslöja en rolig detalj som skymtas i bilderna, nämligen Madeleines bakgrundsbild på mobilen.

Prinsessan Madeleine på hundpromenad i Stockholm
Det gäller att vara skarpsynt för att se bakgrundsbilden, men vi på Svensk Dam har tytt den åt er! Foto: Svensk Damtidning/Carolina Byrmo

Det är ett foto på de tre barnen, och maken Chris O'Neill – en bild vi inte sett förut. Chris syns ju nästan aldrig till på Madeleines Instagram, och hon har själv förklarat varför:

”Vissa vill bara umgås i bakgrunden...”

Foto: TT och Svensk Damtidning/Carolina Byrmo

Annons