Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Här tvingas Mette-Marit dölja stora sorgen – framför alla kameror

21 okt, 2024, 13:56
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
Svensk Damtidning/Helena Wiklund
Mette-Marit håller skenet uppe – trots tuffa tiden.
Annons
Kungliga supermötet! Här återförenas Victoria med bästa vännernaBrand logo
Kungliga supermötet! Här återförenas Victoria med bästa vännerna

Det kryllar av kungligheter i Berlin.

Kronprinsessan Victoria klädkrockar på partajet i Berlin!

Kungligheterna på plats i Berlin

Kronprinsessan Victoria, prins Daniel, kronprins Haakon, kronprinsessan Mette-Marit, kung Frederik och drottning Mary har alla samlats i den tyska huvudstaden med anledning av de nordiska ambassadernas 25-årsjubileum.

Ett härligt återseende – och första gången samtliga kungligheter är på samma plats sedan Frederik och Mary blev Danmarks kungapar!

Självklart är Svensk Damtidning på plats för att bevaka de stora dagarna, som kommer präglas av viktiga möten, tal och en härlig middag under måndagskvällen.

Mette-Marit på plats – trots skandalerna

Någon det varit många skriverier om de senaste månaderna är norska kronprinsessan Mette-Marit.

Annons

Närmre bestämt har hennes son, Marius Borg Höiby, prytt omslagen efter det att han den 4 augusti greps misstänkt för misshandel mot sin flickvän.

Och veckorna som följde gripandet skulle visa på att fallet Marius är djupare än så – med skandaler som avlöst varandra.

Här döljer Mette-Marit sorgen

Nu har alltså hans mamma Mette-Marit, som valde att stanna hemma under OS i Paris för att ta hand om sin son, lämnat Norge.

Kronprinsessan fångades på Svensk Damtidning videoklipp där hon går armkrok med sin man Haakon. Paret ler till kamerorna medan de introduceras och Haakon ser ut att säga något som får Mette-Marit att skratta.

Exakt vad det var vet bara de två – men de ser ut att hålla skenet uppe trots allt!

Annons