Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Hemliga bilderna på Victoria, Daniel och barnen – här dyker de plötsligt upp!

19 aug, 2024, 05:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
TT
Wow! En riktigt somrig kronprinsessfamilj!
Annons
Marius Borg Höiby bryter tystnaden • Kritiken: Mary kan ha brutit mot egna reglerna • Kates comeback! Överraskar alla – 3 kungliga snackisar från vecka 33!Brand logo
Marius Borg Höiby bryter tystnaden • Kritiken: Mary kan ha brutit mot egna reglerna • Kates comeback! Överraskar alla – 3 kungliga snackisar från vecka 33!

Det har varit ett par riktigt härliga veckor i sommar för kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar.

Kronprinsessan Victorias härliga sommar

I vanlig ordning tog de sitt pick och pack ner till Öland för att rivstarta sommarledigheten med en vecka fyllt av firande – även kallat Victoriaveckan och Victoriadagen.

Victorias födelsedag är varje år ett uppmärksammat evenemang dit flera turister, gäster, artister och andra nyfikna beger sig för att vara med och fira vår framtida drottning.

Annons

Så firade Victoria midsommar

Men det har också hunnits med en hel del andra roliga saker. Bland annat firade de midsommar i deras nya villa på Värmdö strax utanför Stockholm tillsammans med kungafamiljen.

De har också passat på att ta en tur till Gotland. Däremellan har det hunnits med släktträffar, sol, bad, båtturer och en hel del konserter på Solliden Sessions och Borgholm.

Så kronprinsessfamiljen har minst sagt varit på vägarna. Och det var ett stopp mitt ute i Sverige som fick ett extra trevligt finbesök när Victoria och familjen dök upp.

Annons

Här dyker Victoria och Daniel plötsligt upp

Några som hade den turen var OKQ8 i Söderköping. För två veckor sedan klev ingen mindre än Sveriges kronprinsessa in genom de automatiska dörrarna tillsammans med hela klanen.

”Vilken ära och glädje det var att få besök av Kronprinsessan Victoria och hennes fina familj i butiken idag!”, går det att läsa under inlägget.

Victoria såg solkysst ut i marinblå shorts och randig skjorta. Daniel valde däremot en lite varmare klädsel med blå t-shirt och väst.

Annons
OKQ8 Söderköping

I en intervju med Svensk Damtidning berättar Johannes Some, som var på plats under kungafamiljens besök, om mötet:

– Riktigt kul att kungafamiljen återigen väljer att besöka oss. Alltid lika imponerad över dess ödmjukhet!

Från bilderna, som butiken publicerade på Instagram, poserar kronprinsparet glatt framför kameran. I bakgrunden till en av bilderna syns även Estelle och Oscar fint sommarklädda!

Så underbart!

Annons