Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Hemligheten om prins George, 11, – nu kommer det fram

14 sep, 2024, 09:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Prins George.
Foto: TT.
Prins William ger oss en inblick i sonen prins Georges liv.
Annons
Kates egna ord om cellgifterna – så mår hon nuBrand logo
Kates egna ord om cellgifterna – så mår hon nu

Under tisdagens besökte prins William högkvarteret för ambulanshelikoptrar i Llanelli i södra Wales, rapporterar brittiska tidningen Hello Magazine.

Han har själv arbetat som helikopterpilot och uttryckte hur mycket han saknar det. Han kunde även avslöja vad hans äldsta son prins George tycker om.

Överförde intresset

"Jag kan inte sluta prata om helikoptrar och medicinska kit och alla möjliga sorter", sa prins William när han besökte högkvarteret.

Annons

Att prins William inte kan sluta prata om helikoptrar har sin förklaring – han har själv arbetat som pilot på både East Anglian helikopterambulans och RAF Search and Rescue.

Prins George.
Prins George och pappa William delar ett stort flygintresse. Foto: Chris Radburn

"Jag är ledsen att jag svamlar länge om det. Jag saknar allt. Jag är ganska sugen på att stanna lite längre.", sa prinsen och berättade att han gärna kommer tillbaka.

Prins William har även lyckats överföra flygintresset till hans äldsta son prins George som vi 2016 kunde se bilder på sittandes i en helikopter under ett besök av en flyguppvisning. Tillsammans med mamma Kate och pappa William satt han i passagerarsätet och såg ut att njuta.

Annons

Prins William avslöjande om prins George

Hello Magazine menar på hur George säkert skulle godkänna Williams tanke om att komma tillbaka till högkvarteret i Llanelli.

"Jag tänker att jag kanske kommer tillbaka för en helg någon gång. Jag såg Cardiff-laget för ett tag sedan och sa till dem att jag kommer tillbaka och gör dem sällskap.", sa prins William.

Ibland avslöjar prins William vad hans barn drömmer om att bli – i maj kunde han berätta vad vi kanske kommer få se prins George som i framtiden...

Hello rapporterar om hur William ska ha avslöjat hur George är en "potentiell pilot under utveckling" på en trädgårdsfest på Buckingham Palace i maj tidigare i år.

Foto: TT.

Annons