Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Hemligheten om prinsessan Estelle, 12, – som dolts fram till nu

26 aug, 2024, 16:00
Prinsessan Estelle och prins Daniel
Situationen kring prinsessan Estelle, 12, kommer upp till ytan – som tidigare hållits hemlig.
Annons
Kronprinsessan Victoria till Svensk Dam: ”Vill ge mina barn…”Brand logo
Kronprinsessan Victoria till Svensk Dam: ”Vill ge mina barn…”

Prinsessan Estelle, 12, går en speciell framtid till mötes. En dag ska hon bli Sveriges drottning och det påverkar hennes liv i stort och smått varje dag.

Samtidigt är hon också en 12-årig tjej som nu precis haft sommarlov innan sin första skoldag som ägde rum förra veckan, då Estelle började i sjätte klass.

Men vad Estelle och resten av familjen gjort under sommarveckorna har varit rätt hemligt – fram till nu. Hovet publicerar bilder från kungligheternas privata ledighet, och här får vi reda på en hel del om Estelle!

Annons

Dolda situationen kring Estelle

På somrarna har kungafamiljen sin bas på Solliden på Öland men vi vet att de också brukar passa på att utforska vårt avlånga land.

Tidigare har vi sett hur de besökt Gotland och också bekantat sig med västkusten via båt. Men här förlitar man sig mest på ögonvittnen som får en ovanlig syn av kungligheterna.

Ja, kronprinsessfamiljens privata semester är inget som hovet varken kommunicerar eller kommenterar. Därav har stora delar av Victorias, Daniels, Estelles och Oscars sommar också varit hemlig.

Annons

Men under fredagen bestämde sig kungligheterna för att ge en unik inblick i semestern som precis passerat och här kan vi se att kronprinsessfamiljen haft det mer än trevligt.

Kvällar på Solliden har varvats med svampplock i skogen, mys med hunden Rio och blåbärsjakt – det är svårt att inte le!

Se det härliga bildspelet nedan:

Prinsessan Estelles hemliga sommar

En underbar sommar helt enkelt där vi också kan se att kronprinsessfamiljen inte bara varit på Öland. Och vissa av deras bestyr under ledigheten har vi nåtts av på andra sätt, som när Victoria dök upp vid en loppis i Visby på Gotland i början av augusti, eller när hela familjen dök upp på en OkQ8 i Söderköping runt samma veva.

Annons

Visst är det kul att få en glimt av Estelles och resten av familjens annars så hemliga privata semester? Och nu är de redo att ta sig an en fullspäckad jobb- och skolhöst.

Foto: Instagram/kungahuset, TT

Annons