Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Jubel på Hovstallet! Madeleine och Chris stora lycka ett faktum

02 okt, 2024, 09:00
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine visar upp den stora lyckan – med den nya bilden som bekräftar misstankarna!
Annons
3 anledningar: Därför trivs inte Chris O'Neill i SverigeBrand logo
3 anledningar: Därför trivs inte Chris O'Neill i Sverige

Det är förändringarnas tider för prinsessfamiljen. För några månader sedan tog de det stora steget och lämnade Miami för Stockholm.

Så 16-rummaren i det exklusiva området Pinecrest är utbytt mot sjurummaren på Hovstallet, som prinsessan för några år sedan lät renovera.

Så numera lever Madeleine, Chris och barnen en helt ny vardag – som vi nu också får se på bild. Och här bekräftas misstankarna om Madeleine.

Madeleines kärlek lyser igenom

Madeleine är inte bara prinsessa. Hon är också en stor djurvän, med en särskilt stor kärlek för hundar.

Annons

Hennes alldeles egna första hund, Zorro, fick hon av exet Jonas Bergström när hon fyllde 24. Zorro var vid hennes sida i nio år innan prinsessan var tvungen att ta ett hjärtskärande beslut:

– Zorro blev tyvärr sjuk och prinsessan Madeleine fick ta det svåra beslutet att ta bort honom, sa hovets Ulrika Näsholm till Svensk Damtidning då.

Det skulle dröja fem år innan Madeleine valde att släppa in en ny hund i sitt liv, Teddy, som kom till prinsessfamiljen 2020. Och prinsessans glädje gick inte att ta miste på:

"Teddy är en riktig teddybjörn som ger oss alla massa mys och kärlek", har prinsessan bland annat skrivit på Instagram.

Och två år senare växte familjen igen, denna gång med hittehunden Oreo.

Så visst har man misstänkt att Madeleine är en hundfantast. Och nu bekräftas det igen – när prinsessan publicerar en bild där Teddy är en av huvudpersonerna.

Annons

Bilden bekräftar misstankarna om Madeleine

Det är inte varje dag Madeleine delar en bild av privat karaktär på sin officiella Instagram, men under måndagen var det dags.

Och på den alltså rätt unika bilden är just Teddy i fokus, tillsammans med minstingen Adrienne, där vi får veta att båda njuter av det Sverige kommer med:

"Adrienne & Teddy upplever en krispig och kall höst för första gången! ❤️🍁🍄🍂", är prinsessans exakta ord.

En underbar glimt av prinsessfamiljens annars rätt så hemliga vardag alltså – och av Madeleines stora kärlek till hundar!

Foto: TT

Annons