Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kända mannen har gift sig med Estelles hemliga kusin – avslöjandet om Victoria

18 sep, 2024, 04:00
Relationen som flugit de flesta under radarn – här är orden.
Annons

Kretsen kring kungafamiljen är stor – och många nära dem flyger under radarn. Ja, det finns ju en stark lojalitet bland de som rör sig i kungliga kretsar – man säger inte särskilt mycket om det, och håller låg profil.

Därför har det säkerligen flugit många förbi att en känd idrottare nyligen gifte in sig i prins Daniels familj. Det här har han att säga om saken.

Saftiga prislappen på Madeleines lyxiga skor • Efter cellgifterna – så mår Kate nu • Uppgifter: Marius misstänks för nytt brott – 3 kungliga snackisar från vecka 37!Brand logo
Saftiga prislappen på Madeleines lyxiga skor • Efter cellgifterna – så mår Kate nu • Uppgifter: Marius misstänks för nytt brott – 3 kungliga snackisar från vecka 37!

Kronprinsessparet på hemligt bröllop i värmen

Det var Svensk Damtidning som kunde avslöja att kronprinsessfamiljen åkt på en hemlig resa till vackra Toscana under sommaren.

Anledningen var ett bröllop, och det var prins Daniels systerdotter Hedvig Blom som sa "ja" till sin Victor Söderström.

Hedvig är dotter till Anna Westling Söderström, och är således prinsessan Estelles kusin, men håller betydligt lägre profil än de andra kungliga barnen i kusinskaran.

Annons

Hedvig och Victor gifte sig borgeligt redan 2021, men då var det pandemi och ett större firande sköts upp. I somras var det äntligen dags att fira med nära och kära, och de hyrde pampiga godset Villa Catignano utanför Siena för en hemligt kärleksfest.

Victor Söderström och Hedvig Blom
Hedvig var brudnäbb på kronprinsessparets bröllop. Foto: Stefan Jerrevång/Svensk Dam

Kända mannen ingift i prins Daniels släkt – avslöjar relationen

Victor Söderström, som nu gift in sig i prins Daniels familj, är inte helt okänd för den delen. Han är hockeyproffs som tillbringat de senaste fyra säsongerna i Nordamerika, men som nu återvänder hem till Brynäs, Gävle. Det betyder också att frun Hedvig, flyttar tillbaka till Sverige och familjen.

Annons

Borta i staterna spelade han i AHL-klubben Tucson Roadrunners, och trots att han nu återvänder hem till Sverige har han siktet på NHL, säger han till Expressen.

I den nya intervjun med tidningen kommer även det topphemliga bröllopet på tals.

– Det var helt magiskt. Det var jättekul. Det är något vi alltid kommer minnas och som man nästan längtar tillbaks till nu när sommaren är slut, säger Victor Söderström till Expressen.

Expressen betonar det faktum att hela kronprinsessfamiljen var på plats under vigseln, och Victor kommer med ett kryptiskt svar – och avslöjande om relationen:

– Vi pratar en del när vi ses.

Foto: TT

Annons