Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kronprinsessan Victoria burit på lycklig hemlighet – nu är allt ute!

06 sep, 2024, 16:00
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel
Kronprinsessan Victoria har några lyckliga dagar i bagaget – som dock kantats av hemlighetsmakeri. Men nu är flera härliga detaljer ute!
Annons
PUSS, MIN PRINSESSA! Här gifter sig Märtha Louise & Durek VerrettBrand logo
PUSS, MIN PRINSESSA! Här gifter sig Märtha Louise & Durek Verrett

Vilken vecka det varit för vår svenska kungafamilj. Förra helgen blev det prinsessbröllop i Norge för kronprinsessparet och prinsparet.

Sedan kom ett riktigt glädjebesked under måndagen – prinsessan Sofia är gravid! Och bebisen väntas komma om sex månader.

Därefter har prins Carl Philip och prinsessan Sofia betat av två dagar i Värmland, medan bland andra kronprinsessan Victoria hållit ställningarna i Stockholm.

Så det har varit fullt upp. Och nu får vi veta mer kring vad kungligheterna haft för sig, efter tidigare stort hemlighetsmakeri.

Annons

Dolda situationen kring Victoria

Prinsessan Märtha Louise och Durek Verretts bröllop i Geiranger var verkligen årets bröllop, där flera kunglighet såklart närvarade, däribland svensk representation.

Men exakt vad kungligheterna haft för sig har till stor del varit hemligt. Märtha Louise och Durek sålde bild- och filmrättigheterna exklusivt till Hello och Netflix, så att övrig press stoppades från insyn.

Just kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prins Carl Philip och prinsessan Sofia var också särskilt diskreta. De anlände till ceremonin med mörka bilar som parkerade precis intill vigseltältet.

Först efter att Märtha Louise och Durek sagt "ja" till varandra fick den samlade pressen utanför en bättre glimt av kungligheterna:

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip håller varandra i armen
En av få glimtar av prinsessan Sofia och prins Carl Philip från Märtha Louise och Durek Verretts bröllop. Foto: Robin Utrecht / dana press
Annons
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel håller armkrok och ler mot kameran
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel strålade under Märtha Louise och Durek Verretts bröllop. Foto: Robin Utrecht / dana press

Hemligheterna har kommit ute

Och nu har fler detaljer kring bröllopet kommit ut, vilket alltså även ger oss en inblick i svenska kronprinsessparets och prinsparets helg.

Till norska TV 2 har pressansvarig för bröllopet, Simon Valvik, bland annat avslöjat att det bjöds på kvällsmat på småtimmarna:

– Allra på slutet bjöds det på lite kvällsmat. Det blev korv och hamburgare.

Prinsessan av Sierra Leone, Sarah Culberson, har även avslöjat på Instagram att det blev operasång på festen.

Detaljer som Victoria, Daniel, Carl Philip och Sofia hållit för sig själva. Men nu är det alltså ute – och visst låter det som kungligheterna hade en rolig kväll!

Foto: TT

Annons