Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kronprinsessan Victoria på allas läppar – efter supermissen på bröllopet

02 sep, 2024, 13:00
Prins Daniel, kronprinsessan Victoria och prinsessan Sofia
I helgen var kronprinsessan Victoria och prins Daniel på prinsessan Märtha Louises bröllop – och nu uppdagas supermissen.
Annons
Här tar Märtha Louise & Durek Verrett emot folkets kärlekBrand logo
Här tar Märtha Louise & Durek Verrett emot folkets kärlek

Kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prins Carl Philip och prinsessan Sofia har en intensiv helg i bagaget. Under lördagen var det ju dags för årets bröllop – det mellan prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett.

De svenska kungligheterna gjorde resan till Geringer i Norge för att se prinsessan och schamanen säga "ja" till varandra, och deras närvaro fångades på bild.

Något som inte var garanterat. Märtha Louise och Durek har nämligen sålt bild- och filmrättigheterna till veckotidningen Hello och streamingtjänsten Netflix, men ändå fastnade bland andra våra svenska kungligheter på andra aktörers kameralinser.

Annons

Ja, av naturliga skäl har det varit stor uppståndelse kring bröllopet – där kronprinsessan Victoria får en oväntad huvudroll...

Kronprinsessan Victoria på årets bröllop

Märtha Louise och Dureks bröllop markerades i dagarna tre och den stora finalen var alltså på lördagen, då själva bröllopet ägde rum.

Innan ceremonin rullades röda mattan ut som skulle föra gästerna till festen, och in i det sista var det oklar huruvida våra svenska kungligheter skulle ta denna väg, eller en mer subtil rutt.

Det visade sig bli det senare alternativet. Kronprinsessparet och prinsparet kom i tre bilar som ställdes strategiskt nära entrén, så kungligheterna kunde smyga in diskret.

Däremot fastnade de på bild efter vigseln, då med stora leenden:

Kronprinsessan Victoria håller armkrok med prins Daniel
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel strålade efter vigseln! Foto:Robin Utrecht / dana press
Prinsessan Sofia håller armkrok med prins Carl Philip
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip var också vid gott mod!Robin Utrecht / dana press
Annons

Och allt detta har naturligtvis blivit omskrivet av även utländsk press, inte minst Hello som satsat stenhårt på sin rapportering. Men det är även här missen kring Victoria uppdagas.

Supermissen kring Victoria

Ja, sajten råkar nämligen titulera Victoria fel – och även Sofia! I en artikel benämner de Victoria som "prinsessa" och Sofia som "kronprinsessa".

Något som även plockats upp av norska Se och Hör som beskriver det hela som en "blunder". Samtidigt noterar sajten att Hello även råkat ge fel namn till Märthas mellandotter Leah, som i deras publicering i stället blev "Angelica".

Foto: TT

Annons