Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Såg du detaljen? Madeleine visar upp presenten från Chris – som kostar skjortan

15 jul, 2024, 22:00
Prinsessan Madeleine visar stolt upp sin present från maken Chris O'Neill på Victoriadagen – och prislappen går inte av för hackor!
Annons

Vilken Sverige-comeback de gjorde, prinsessan Madeleine och Chris O'Neill! Madeleine strålade med ett bredare leende än någonsin, och Chris sjöng på svenska – ja, här snackar vi succé.

Och noterade du något som glimmade lite extra på Madeleines handled? Där satt nämligen en gåva från maken Chris.

Här avslöjas Estelles & Silvias relation • Chockerande prislappen på Madeleine & Victorias skor • Chris överraskar alla – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2024!Brand logo
Här avslöjas Estelles & Silvias relation • Chockerande prislappen på Madeleine & Victorias skor • Chris överraskar alla – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2024!

Prinsessan Madeleines stora lycka på Öland

Det hade gått över 300 dagar sedan vi såg Chris i ett officiellt sammanhang sist, och det var i september i fjol. Sedan dess har han hållit sig i Florida, där flyttpackningen och husförsäljningen pågått för fullt.

Annons
Drottning Silvia med prinsessan Madeleine och hennes make Chris O'Neill samt deras barn prinsessan Leonore, prinsessan Adrienne och prins Nicolas och i samband med firandet av kronprinsessan Victorias födelsedag på Sollidens slott på Öland
Välkommen hem, Chris och Madeleine!Jonas Ekströmer/TT

Nu har hovet dock bekräftat att prinsessfamiljen officiellt flyttat hem till Stockholm, och Victoriadagen blev Madeleines och Chris debut på svensk mark.

Madeleines lycka över att vara hemma igen med familjen gick inte att ta miste på. Det är svårt att hitta ett foto från firandet utanför Solliden när hon inte skiner upp i ett varmt leende!

Prinsessan Madeleine i samband med firandet av kronprinsessan Victorias födelsedag på Sollidens slott på Öland
Madeleine är så lycklig över att vara hemma.Mikael Fritzon/TT
Annons

Prinsessan Madeleine visar upp dyra presenten från Chris O'Neill

Och spanade du in vad som glittrade så fint i solen på Madeleines arm? Dagen till ära bar hon ju givetvis hennes signatursmycke: sin klassiska Rolex Daytona. Den uppges vara en gåva från Chris, med en saftig prislapp.

Prinsessan Madeleine under Victoriadagen
Madeleine strålar!Mischa Schoemaker
Annons
Prinsessan Madeleines klocka
Lyxigt!Mischa Schoemaker

– I dag skulle hon få mellan 65 000 till 70 000 kronor om hon sålde klockan. I affär kostar den över 100 000 kronor. Den är en raritet med tanke på att det är en äldre modell, enligt Nymans UR i Stockholm.

Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall är mäkta imponerad av Madeleines klocka:

– Klockan Madeleine har är omöjlig att köpa ny i butik och det är en väntetid på över 15 år – minst. Detta är den Rolex alla vill ha, men få är kallade. Rolexarnas Rolex! säger Johan T Lindwall.

Foto: TT

Annons