Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Madeleines beteende väcker uppmärksamhet utomlands – efter händelsen med dottern

02 okt, 2024, 05:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
TT
Efter bilden som Madeleine publicerade har skriverierna gått varma i utländsk press…
Annons
Så mycket kostar det att gå i Estelles & Oscars skolaBrand logo
Så mycket kostar det att gå i Estelles & Oscars skola

Det var en riktigt härlig överraskning som prinsessan Madeleine bjöd på under måndagen. Hon hade nämligen begett sig ut i det svenska höstvädret tillsammans med yngsta dottern prinsessan Adrienne.

Härliga bilden på prinsessan Adrienne

Den härliga dagen förevigades med en bild på dottern och deras hund Teddy, och Madeleine valde sedan att lägga ut bilden på Instagram.

Det var ju faktiskt en ordentlig milstolpe i yngsta dotterns liv – för första gången får hon uppleva hösten i Sverige!

Annons

"Adrienne & Teddy upplever en krispig och kall höst för första gången!", skriver Madeleine under bilden på dottern och hunden.

Nya livet i Sverige för prinsessfamiljen

Adrienne har ju faktiskt bott i Florida hela sitt liv, så en svensk höst har inte hört till vanligheterna förrän nu. Det var i början av sommaren som Madeleine flyttade hem till Stockholm tillsammans med sin familj efter många år i USA.

Annons

Och det blev ett riktigt kulturskifte – från att fira amerikanska högtider till att få uppleva en ordentlig svensk midsommar med hela familjen och en sväng till Öland för att fira moster kronprinsessan Victorias födelsedagsfirande.

Madeleine väcker uppmärksamhet utomlands

Även om Madeleine är duktig på att dela med sig av bilder på barnen och privatlivet i sociala medier, är det alltid lika roligt och det blir alltid lika uppmärksammat i pressen.

Nu har till och med bilden på dottern väckt uppmärksamhet utomlands. Bland annat har brittiska Hello Magazine och tyska Bunte delat med sig av bilden på deras webbsidor.

Och alla är överens om en sak – Adrienne är en riktig gullunge!

Annons