Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Madeleines stora miss – inför kungliga bebisen

26 okt, 2024, 10:00
author Ellinor Ericstam
Ellinor Ericstam
Prinsessan råkade försäga sig inför alla!
Annons

De senaste har den svenska kungafamiljen vuxit i rekordfart. Sedan 2012 har det fötts inte mindre åtta kungliga bebisar: fem prinsar och tre prinsessor.

Se filmen! Madeleines första kungliga solouppdrag efter flyttenBrand logo
Se filmen! Madeleines första kungliga solouppdrag efter flytten

Och snart kommer ytterligare en prins eller prinsessa. Det var i början av september som hovet berättade att prins Carl Philip och prinsessan Sofia väntade sitt fjärde barn. Barnet förväntas födas i februari nästa år.

Prinsparet har ju redan tre prinsar: Alexander, Gabriel och Julian. Därför är det många som tror att deras kommande syskon kommer vara en flicka. Men om det blir så eller inte återstår att se!

Annons

Det har alltid funnits en mystik kring de kungliga bebisarna. Spekulationerna har alltid varit stora och vilka namn de ska få har diskuterats livligt.

Den svenska kungafamiljen har ofta lyckats hålla detaljer om sina kommande barn hemliga – men en gång blev det inte ritkigt som planerat.

Prinsessan Madeleines stora miss

2013 gifte sig prinsessan Madeleine med Chris O'Neill och i september samma år gick paret ut med att de väntade sitt första barn. Prinsessan Leonore föddes den 20 februari 2014 – men att det blev en prinsessa lyckas paret inte hålla hemligt.

Annons
Prinsessan Madeleine och prinsessan Leonore
Madeleine råkade avslöja att det var en flicka hon skulle få!

Det var inför Madeleines babyshower som hemligheten avslöjades, vilket Hänt skrivit om. På en hemsida hade hon skrivit in presenter som hon och Chris önskade sig – men råkade också barnets kön. "Det blir en flicka"-rutan hade kryssats i, och helt plötsligt visste alla att det var en prinsessa som väntades.

Det verkar som att Madeleine lärde sig av sitt misstag – efter Leonore avslöjades inte könet på varken prins Nicolas och prinsessan Adrienne.

Vi får se om prinsessan Sofia avslöjar om det blir en prins eller prinsessa. Annars lär vi få veta i februari!

Annons