Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Sofias stora lycka – efter nära vännens glädjebesked

25 okt, 2024, 05:30
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
TT.
Lyckotjut på Villa Solbacken! Nu nås prinsessan Sofia av de glada nyheterna.
Annons
Sofia visar upp gravidmagen – i skyhöga klackarna!Brand logo
Sofia visar upp gravidmagen – i skyhöga klackarna!

Prinsessan Sofia har mycket att se fram emot!

Hon är ju gravid med sitt fjärde barn och i februari 2025 väntas familjen få tillökning av ännu en prins eller prinsessa.

Nu nås hon själv av ytterligare en glad nyhet från en mycket kär vän!

Prinsessan Sofia nås av glada nyheter från nära artistvännen

Det är väl känt att vår kungafamiljen tycker om musik! De besöker ofta Solliden Sessions och Borgholms Slottsruin under somrarna på Öland. Och alla har de sina egna personliga favoriter.

Bland våra svenska artister gömmer de sig även en vän till prinsessan Sofia. Som nu kommer med glada nyheter!

Det är Molly Sandén som kan avslöja att hon kommer ha konsert på Hovet Arena den 30:e november.

– STOCKHOLM! Snart är det äntligen dags!!! Vi fick ju tyvärr inte chansen att spela på hemmaplan i somras men den 30e November checkar vi in på Hovet och vi kommer ge extra ALLT!, skriver Molly på Instagram.

Annons

Istället för att bjuda på musik i sin hemmastad höll Molly bland annat i konsert på Öland i somras, närmare bestämt i Borgholms Slottsruin.

På plats var givetvis prinsessan Sofia som bland annat fick sällskap av prinsessan Estelle. Tillsammans njöt de av showen och på bilder kunde vi se hur de dansa och sjöng med! Kanske blir det ett besök på ytterligare en konsert med Molly?

Prinsessan Sofia och Molly Sandén delar inte bara en fin vänskap tillsammans, även Molly har Öland som tillflyktsort på sommaren!

De som minns prinsessan Sofia och prins Carl-Philips bröllop 2015 har koll på prinsessans bekantskap med Molly Sandén! Sofia hade ju faktiskt nåt alldeles speciellt planerat inför bröllopsmiddagen – som inte hade varit möjligt att genomföra utan artistens hjälp.

Hemliga planen

Under prinsparets bröllop 2015 valde prinsessan Sofia att tänka utanför boxen när hon skulle förklara sin kärlek till sin make.

Annons

Molly Sandén och dåvarande pojkvännen tillika artisen Danny Saucedo uppträdde nämligen med en specialskriven låt som de skrivit tillsammans med prinsessan Sofia.

Carl-Philip blev märkbart tagen – även Sofia som kunde låten innantill hade svårt att hålla tårarna borta.

Överraskningen som blev oerhört lyckad var mycket hemlig fram till den stora dagen.

– Vi hade skrivit på sekretessavtal, inte ens min pappa visste något. Den enda som visste var vår granne som hade hört låten genom väggen, men han visste ju inte vad den var till. Halva hovet visste inte ens om det för det fick ju inte komma ut, har Molly berättat för Aftonbladet.

Foto: TT, Instagram/Molly Sandén.

Annons