Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Meghan: "Jag är en av världens mest mobbade personer"

12 okt, 2024, 20:00
author Emmakarin Hallheden
Emmakarin Hallheden
Prins Harrys fru Meghan Markle, hertiginnan av Sussex.
Är prins Harrys fru Meghan världens mest mobbade person?
Annons
Det här är Meghan MarkleBrand logo
Det här är Meghan Markle

Vi är vana vid att se att det stormar kring prins Harrys fru Meghan, Hertiginnan av Sussex. Häromdagen blev hon bland annat beskylld för att plötsligt bryta kontakten med sina vänner, och därefter ignorera dem. Något som gjort att hennes vänner ska ha tröttnat på henne. Det har dessutom ryktats om skilsmässa mellan Harry och Meghan, och att hon bland annat inte var med på hans firande av sin 40-årsdag.

Nu har hertiginnan av Sussex själv gått ut och sagt att hon är utsatt.

Meghan och Harrys liv i USA

Sedan år 2020 bor Harry och Meghan, tillsammans med deras barn Archie och Lilibeth i USA, efter att paret lämnade alla officiella uppdrag för det brittiska kungahuset.

Och förra veckan överraskade Meghan en stor grupp med barn och tonåringar i Kalifornien, genom att dyka upp under en aktivitet som leddes organisationen #Halfthestory – vilka vill förbättra ungdomars relation till teknologi.

Annons

Det var organisationens grundare Larissa May som berättade för Vanity Fair vad Meghan sagt.

– Vi höll på med en aktivitet där vi diskuterade en mängd olika scenarion, och Meghan pratade om att vara en av världens mest mobbade personer.

Om Meghan: "Diktator i höga klackar"

Men det har även haglat anklagelser mot Meghan om just mobbande beteende. Före detta anställda till paret har berättat att de är rädda för Meghan, sagt att hon är en "diktator i höga klackar" och påstått att hon nedvärderar sina anställda samt har fått "vuxna män till tårar".

Ett år efter Meghan och Harry flyttade till USA gjorde paret den uppmärksammade intervjun med tv-profilen Oprah Winfrey som fick hela det brittiska kungahuset att vändas upp och ner. Meghan anklagade bland annat hovet för rasism mot deras barn.

Annons