Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Nya bilden på Kate - på nakenstranden

13 sep, 2024, 08:30
author Victoria Morand
Victoria Morand
SplashNews.com
Nu kommer sanningen om bilderna fram.
Annons
Kates egna ord om cellgifterna – så mår hon nuBrand logo
Kates egna ord om cellgifterna – så mår hon nu

Det var i början av mars som prinsessan Kate berättade att hon hade drabbats av cancer. I samma veva gick även kung Charles ut med att även han drabbats av cancer och stämningen var låg i det brittiska kungahuset.

Under den här perioden tog prins William på sig flera kungliga åtaganden på egen hand, vilket gav hans pappa, kung Charles, tid att återhämta sig och Kate möjlighet att fokusera på sitt tillfrisknande.

I veckan kom dock lyckans besked – Kate är cancerfri och kampen är över, det meddelar hon själv i ett klipp från hovet.

Annons
Hela familjen syns tillsammans i det kärleksfulla klippet! Will Warr

– När sommaren går mot sitt slut kan jag inte understryka nog vilken lättnad det är att äntligen ha avslutat min cellgiftsbehandling. De senaste nio månaderna har varit otroligt tuffa för oss som familj. Livet som du känner det kan förändras på ett ögonblick och vi har varit tvungna att hitta ett sätt att navigera i det stormiga vattnet och den okända vägen, säger Kate i klippet och fortsätter:

– Den här tiden har framför allt påmint William och mig att reflektera och vara tacksamma för de enkla, men viktiga sakerna i livet, som så många av oss ofta tar för givet. Att helt enkelt älska och bli älskad.

Annons

Ur klippet som delades på Instagram syns hela familjen i lekfulla scener där de springer runt bland sanddynor och utforskar skogens alla gömmor.

Men det är en detalj med det varma och kärleksfulla klippet som får flera att höja på ögonbrynen!

Kate och William på stranden tillsammans. Will Warr/The Kensington Palace

Befann sig på nudiststrand!

Scenerna i klippet ska vara filmade på stranden i Holkham Bay i Norfolk – vilket är en av de mest populära nakenstränderna i England.

Befolkningen där ska under flera årtal ha försökt förbjuda nudism på stranden då man uppger att folk öppet haft sex där.

Annons

Stranden ska dock vara ett populärt turistmål, men i en Facebook-grupp så uppmanar nu befolkningen turister att inte åka dit.

”Den här stranden brukade vara en härlig plats att gå till, men nu är den bara en fristad för swingers och perversa som vägrar acceptera ett nej”, skriver en person i Facebook-gruppen.

Hur som haver så verkar William och Kate trivas där och scenerna från klippet är så vackra!

Bild: TT/Instagram

Annons