Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Nya bilden som bekräftar misstankarna om Estelle, 12 – är som man trott

07 sep, 2024, 17:00
Här blir det så tydligt.
Annons

För det mesta är prinsessan Estelle som vilken 12-åring som helst. Hon går i skolan, pluggar läxor, hänger med vänner och går på basketträningar. Samtidigt är hon ju faktiskt helt unik – hela tiden vilar det faktum att hon en dag kommer ta över tronen på hennes axlar.

Ja, det är till exempel inte alla 12-åringar som får göra mamma och mormor sällskap över en helg till Paris, och njuta av Paralympics från bästa plats! Men det är precis vad Estelle gör – och de nya bilderna avslöjar en underbar sida av prinsessan.

Småprinsarnas glädje efter Sofias gravidlycka • Efter misstänkta våldsskandalen: Marius straffad • Allvarliga uppgifter om norska bröllopet – 3 kungliga snackisar från vecka 36!Brand logo
Småprinsarnas glädje efter Sofias gravidlycka • Efter misstänkta våldsskandalen: Marius straffad • Allvarliga uppgifter om norska bröllopet – 3 kungliga snackisar från vecka 36!

Prinsessan Estelles smarta fråga – till svenska bronsmedaljören

En lite roligare helg för vår kungliga trio alltså, som också förlänger den där härliga semesterkänslan lite grann. För visst är det jobb, men av det betydligt roligare slaget.

Annons

Drottning Silvia, kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle har hunnit med bocka av en hel del tävlingar redan, och träffat våra svenska medaljhopp efteråt.

– Det är en stor ära, sa dressyrryttaren Lotta Wallin som tävlade i Sveriges lag till SVT.

Och det blev vilt jubel på läktaren när kungligheterna hejade fram den svenska judokan Nicolina Pernheim Goodrich i sin bronsmatch under fredagskvällen. När Silvia, Estelle och Victoria träffade henne efter segern var det Estelle som tog täten:

– Hur laddar du in för en sådan här tävling?, frågade den proffsiga 12-åringen enligt Expressen.

Prinsessan Estelle, drottning Silvia och kronprinsessan Victoria tillsammans med bronsmedaljören i judo Nicolina Pernheim Goodrich efter segern mot Turkiets Merve Uslu Hajabipour i under Paralympics i Paris.
Prinsessan Estelle, drottning Silvia och kronprinsessan Victoria tillsammans med bronsmedaljören i judo Nicolina Pernheim Goodrich!Christine Olsson/TT
Annons

Nya bilderna som bekräftar misstankarna om prinsessan Estelle

Under lördagen fortsatte tävlingarna, och för Estelle och gänget stod cykling på schemat under förmiddagen.

De stod precis vid banan och vinkade med flaggor och glada – och högljudda – tillrop när damernas och herrarnas linjelopp i cykling gick av stapeln, och Anna Beck och Henrik Marvig tävlade för Sverige.

Kronprinsessan Victoria och Prinsessan Estelle hejar på Anna Beck och Henrik Marvig i damernas och herrarnas linjelopp i cykling (C1-C3) under Paralympics i Paris.
Fullt fokus.Christine Olsson/TT
Annons
Kronprinsessan Victoria och Prinsessan Estelle hejar på Anna Beck och Henrik Marvig i damernas och herrarnas linjelopp i cykling (C1-C3) under Paralympics i Paris.
Victoria var inställd på vinst.Christine Olsson/TT
Prinsessan Estelle, drottning Silvia och kronprinsessan Victoria hejar på Anna Beck och Henrik Marvig i damernas och herrarnas linjelopp i cykling under Paralympics i Paris.
Till vänster i bild syns kronprinsessans adjutant Helena Sigurd.Christine Olsson/TT

Och på alla bilder från Paris blir det så tydligt, att det är precis som man trott om Estelle: hon bara älskar sport!

Annons

Ja, vi har ju sett "bevisen" under åren. Hon har flera gånger stått i AIK-klacken med pappa Daniel, går själv på basket och briljerade i volleyboll på Solliden i somras.

Hennes engagemang under nu under Paralympics i Paris gör det om möjligt ännu tydligare, hur roligt hon tycker det är – och det är så underbara bilder att ta del av!

Prinsessan Estellehejar på Anna Beck och Henrik Marvig i damernas och herrarnas linjelopp i cykling (C1-C3) under Paralympics i Paris.
Vilken pepp och stämning Estelle bidrog med!Christine Olsson/TT

Foto: TT

Annons