Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prins Daniels hemliga resa – som hovet varit tysta om

11 okt, 2024, 18:00
author Emmakarin Hallheden
Emmakarin Hallheden
Prins Daniel är ofta ute och flyger!
Det har varit tyst från Prins Daniel inifrån romantikens stad.
Annons
Daniels glada överraskning till familjen – efter firandetBrand logo
Daniels glada överraskning till familjen – efter firandet

Vi är vana vid att se Prins Daniel på olika delar av kontinenten.

Bara med sitt Prins Daniel Fellowship har han gjort gjort årliga entreprenörsresor som bland annat gått till våra grannländer Norge och Finland, samt lite längre bort som Tyskland – och så långt bort som Singapore och USA:s västkust.

Den senaste årliga internationella delegationsresan Prins Daniel gick till Ljusets – eller romantikens stad – Paris, och det har varit väldigt tyst därifrån.

Prins Daniels hemliga planer

Vi hann fånga några skymtar på Prins Daniels Fellowships Instagram. Bland annat en lunch på lyxkrogen Monsieur Dior, middag på svenska ambassaden, ett museibesök och ett panelsamtal med andra entreprenörer. Men annars har det varit skralt med detaljer, och på Daniels egen Instagram har det varit knäpptyst.

Som tur är får han i alla fall göra det han tycker om.

Prins Daniels stora intresse

Likt tidigare beskrivet brinner prins Daniel för entreprenörskap, och han har ofta sagt hur viktigt det är för honom. Så trots att han måste sakna familjen hemma på Haga, får han göra det han älskar allra mest.

Men snart är han tillbaka på Haga och får träffa sin älskade Victoria, och deras barn Estelle och Oscar. Tur är väl det! Och välkommen hem igen prins Daniel.

Annons