Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prins Harrys och Meghans lycka – en ny liten knodd att lära känna!

30 sep, 2024, 14:00
Prins Harry och Meghan Markle
Prins Harry och Meghan Markle ska få lära känna en ny knodd – nu är babylyckan ute!
Annons
Expert: Meghan vill leva ett helt annat liv än HarryBrand logo
Expert: Meghan vill leva ett helt annat liv än Harry

Prins Harry och Meghan Markle har två underbara barn, Archie, 5, och Lilibet, 3, som är ljuset i deras liv.

Det har prinsparet satt ord på många gånger genom åren:

– Att vara pappa är ett av livets största glädjeämnen och har bara gjort mig mer driven och mer engagerad i att göra den här världen till en bättre plats, har Harry till exempel sagt till BBC.

Så att prinsparet är glada nu när det finns en ny bebis i familjen är självklart. Nu är babylyckan ute!

Lyckan över nya bebisen

Det är Harrys brylling, Maddison May Brudenell, och hennes fästman Bret Kapetanov, som välkomnat en liten son till världen.

En lycka hon själv berättar om för Hello Magazine:

– Vår familj känns komplett, säger hon bland annat till sajten.

Annons

Pojken har fått namnet Michael, och blir syskon till Maddisons tre barn från sitt tidigare äktenskap. Och nu ska hon och hennes nya kärlek, Bret, snart gifta sig.

– Att bevittna Bret som pappa till baby-Michael har gjort mig ännu mer exalterad över att få ha honom för alltid. Min dröm om en lycklig familj har verkligen gått i uppfyllelse och jag kan inte vänta med att fira vårt liv och kärlek på vårt bröllop nästa månad, säger hon till Hello.

Och med lille Michael har Harry alltså fått ett till bryllingbarn. Och visst märks det att Maddison May Brudenell har kunglig släkt, hon hade till exempel en självklar plats på drottning Elizabeths begravning.

Orden efter babylyckan

Och visst var Maddisons bakgrund något hennes nya kärlek Bret Kapetanov reflekterade över när de först träffades, som han till Hello:

– Jag visste lite om hennes bakgrund, med kungligheterna och allt, men jag ägnade det inte så mycket uppmärksamhet för jag trodde inte att hon skulle vara intresserad av en svetsare som jag själv.

Tänk så oförutsägbart livet är – nu har de barn ihop och ska snart säga "ja" till varandra!

Foto: TT

Annons