Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prins Willams avslöjande om sonen George, 11, – bekräftar misstankarna

04 okt, 2024, 18:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Prins George.
Foto: TT.
Nu kommer det fram...
Annons
Prins Williams avslöjande ord om prinsessan CharlotteBrand logo
Prins Williams avslöjande ord om prinsessan Charlotte

Prins George, 11, är äldst i syskonskaran och storebror till småsyskonen prinsessan Charlotte, 9, och prins Louis, 6.

Under hans elva år på jorden har han kommit att utveckla flera intressen och ibland ger hans föräldrar prinsessan Kate och prins William omvärlden en inblick i deras barns liv.

Nyligen delade William med sig av nya uppgifter om prins George som bekräftar det man länge kunnat misstänka.

Det tycker prins George om att göra

Prins George och hans syskon får ofta följa med sina föräldrar runt om i världen. Under resorna får de upptäcka nya saker utanför familjens egendom Adelaide House i Windsor i Storbritannien.

Allt från nya kulturer till potentiella fritidsintressen.

När det kommer till fritidsintressen på hemmaplan tycker George om att spela gitarr och spela fotboll, skriver Hello Magazine. I brittiska press har man också kunnat läsa att George och William delar ett stort fotbollsintresse och att favoritlaget är Aston Villa.

Prins William.
Prins William och prins George delar många gemensamma intressen. Foto: Chris Radburn

Fotboll är däremot inte det enda intresset far och son delar. Prins William har genom åren lyckats överföra egna intressen till sin äldsta son. Bland annat intresset för flygplan.

Annons

Nu kommer nya uppgifter fram om ett nyupptäckt intresse som bekräftar likheterna mellan William och George.

"George älskar att...

Det var under ett möte med de olympiska mästarna Adam Peaty och Tom Dean som prins William nyligen kunde avslöja George senaste fritidsintresse, skriver Hello Magazine.

"George älskar att dyka," berättade William.

William förklarade hur han och Kate trodde att George skulle bli rädd när han testade på att dyka men upptäckte snabbt att han älskar att vara under vattnet.

Precis som att William och George delar intressena för fotboll och flygplan har även William en förkärlek för vatten. Han ägnade sig både åt simning och vattenpolo under hans studieår, skriver Hello Magazine.

Foto: TT.

Annons