Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Nya bilden på Kate rör upp starka känslor – lämnar ingen oberörd

03 okt, 2024, 18:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Kate Middleton.
Foto: TT.
De nya känslosamma bilderna på Kate berör och skapar starka reaktioner.
Annons
Prins Williams avslöjande ord om prinsessan CharlotteBrand logo
Prins Williams avslöjande ord om prinsessan Charlotte

Kate Middleton har delat med sig av nya bilder på sociala medier. De är de första bilderna som lagts ut på Kate sedan september när hon meddelade att hon avslutat sin cancerbehandling.

Bilderna är känslosamma och skapar starka reaktioner.

Nya bilderna på Kate skapar starka känslor

För en månad sedan delade Kate med sig av en känslosam video på sociala medier. I videon delade hon det glädjande beskedet att hon avslutat sin cancerbehandling.

– William och jag är så tacksamma för det stöd vi har fått och har dragit stor styrka från alla de som hjälper oss vid denna tid. Allas vänlighet, empati och medkänsla har verkligen varit ödmjukande, säger Kate i videon.

Kate gav även en hälsning till alla som är drabbade av sjukdomen.

– Till alla dem som fortsätter sin egen cancerresa – jag förblir med er sida vid sida, hand i hand. Ur mörkret kan ljus komma, så låt det ljuset lysa starkt.

Annons

Nu delar hon nya bilder på sociala medier. På bilderna kramar hon om 16-åriga Liz Hatton som precis som Kate har drabbats av cancer. De känslosamma bilderna lämnar ingen oberörd och i kommentarsfältet haglar det av kärleksfulla hälsningar.

"Tack för att du delar"

"Ett nöje att träffa Liz på Windsor idag. En talangfull ung fotograf vars kreativitet och styrka inspirerat oss båda. Tack för att du delar dina foton och din berättelse med oss.", skriver Kate och William.

16-åriga Liz fick sin cancerdiagnos i januari i år och har mellan sex månader och tre år kvar att leva, skriver BBC.

Det blev ett känslosamt möte mellan Kate, prins William och Liz. Liz familj var också på plats för att dela sin historia med kungligheterna.

I kommentarsfältet regnade massor av kärleksfulla hälsningar till både Liz och Kate in.

"Liz är en så ung talangfull tjej. Skickar styrka till henne och hennes familj. Vi har saknat dig så mycket Catherine.", skriver en följare.

Foto: TT, Instagram/princeandprincessofwales.

Annons