Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Charlottes speciella relation – bekräftas nu

19 sep, 2024, 19:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Prinsessan Charlotte.
Foto: TT.
Prinsessan Charlotte, 9, har en alldeles speciell relation till en av sina släktingar. Nu kommer den fram.
Annons
Prins Williams avslöjande ord om prinsessan CharlotteBrand logo
Prins Williams avslöjande ord om prinsessan Charlotte

Att prinsessan Charlotte, 9, har en nära relation till sina föräldrar och syskon vet vi redan.

Nu kommer nya detaljer om en helt annan relation fram. En relation som vuxit sig starkare för varje år som gått.

Hon har funnits vid Charlottes sida sedan födseln

Prinsessan Charlotte är näst äldst bland sina syskon prins George, 11, och prins Louis, 6. Nyligen delade hennes föräldrar, prinsparet William och Kate med sig av hur den senaste tiden som familj har varit.

Annons

I videon kunde Kate Middleton meddela att hon avslutat sin cellgiftsbehandling. I videon kunde vi tydligt familjens starka relation.

Det är tydligt att prinsessan Charlotte har starka band med både sina syskon och föräldrar. Något som inte lika ofta syns i offentligheten är hennes nära relation till sin mormor – Carole Middleton.

En relation som nu fångas upp av brittiska tidningen Hello Magazine. Carole har tidigare beskrivit den stora kärleken hon har för sina barnbarn.

Annons

"Jag vill springa ner för kullarna, klättra i träden och gå genom tunneln på lekplatsen. Så länge jag kan, är det vad jag kommer att göra. Jag laga mat med dem, jag mullrar och dansar, vi åker på cykelturer.", har Carole tidigare sagt i en intervju med Good Housekeeping.

Carole Middleton.
Carole Middleton har ett nära band med sin barnbarn. Foto: Tristan Gregory

Alltid närvarande

Enligt Hello Magazine har hon varit alltmer närvarande i Charlottes liv i samband med Kates cancerbehandlingar. Carole har funnits vid Charlottes sida sedan hon föddes.

Annons

Deras band har även växt starkare tack vare William och Kates flytt till Windsor 2022, vilket förde familjen ännu närmare Carole och morfar Michaels egendom i Berkshire.

Hon är även en speciell tradition med barnbarnen runt juletid.

Till tidningen The Telegraph kunde Carole avslöja att hon alltid placerar julgranar i barnbarnens rum under "så att de kan dekorera dem själva."

Foto: TT.

Annons