Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessans bror mystiskt försvunnen – nu delar hon ett hjärtskärande meddelande

04 sep, 2024, 12:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
Instagram
Nu delar prinsessan ett hjärtskärande meddelande till sin försvunne bror.
Annons
Så mycket apanage får prinsessan MadeleineBrand logo
Så mycket apanage får prinsessan Madeleine

Det är fortsatt oroliga tider för den grekisk-dansk prinsessan Tatiana, som i april gick skilda vägar med prins Nikolaos efter 14 års äktenskap.

Prinsessans bror fortfarande försvunnen

I slutet av maj nåddes hon även av det tragiska beskedet att hennes styvbror Attilio Brillembourg mystiskt försvunnit.

Styvbrodern syntes senast till sent på natten i Malibu, Los Angeles och polismyndigheten har vid flera tillfällen uppvisat oro för hans välbefinnande. Dessvärre misstänker de att Attilio blivit dräpt eller mördad.

Annons

Sågs senast utan skor

De enda signalementen polisen har haft att gå på är att Attilio hade en blå t-shirt, grå byxor och inte bar några skor. Fortfarande uppmanar den lokala polisen alla som har tips att kontakta dem.

"Genom en försvunnen person-affisch verkar det som om polisen fruktar att han ska bli bortförd – eller dödad", skriver norska Se och Hör i sin artikel.

Prinsessan Tatianas hjärtskärande ord till försvunna brodern

Och nu gör sig Attilios försvinnande än en gång sig påmint. För några dagar sedan var det hans 54-årsdag, och hans syster Tatiana delar med sig av ett hjärtskärande meddelande på Instagram.

Annons

"Grattis på födelsedagen Atti. Varje år, särskilt när vi växte upp, firade vi våra födelsedagar tillsammans. Idag firar jag dig, allt du var och är för mig, och allt du lärde mig om livet och om att älska dig själv", går det att läsa.

Hon tänker tillbaka på alla minnen de har tillsammans och menar att det är så många att hon skulle kunna skriva en bok.

”Jag saknar dig. Jag saknar våra samtal. Atti och Tati alltid. Vi saknar dig alla. Jag älskar dig bror och kommer aldrig ge upp hoppet. Grattis på födelsedagen Atti.”

Annons