Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Madeleines beteende inför pressuppbådet – mitt på gatan: "Mycket ovanligt"

17 okt, 2024, 03:00
Prinsessan Madeleine är en snackis utomlands. Det här är varför.
Annons

Prinsessan Madeleine är tillbaka i Sverige – och det med besked! Redan nu har hon skämt bort alla kunga-fans och visat sig offentligt, redan nästan mer än vad hon gjorde i fjol totalt!

Och Madeleine briljerar. Nu blir hennes proffsiga beteende ute på kungligt jobb en snackis utomlands.

Bilderna inifrån Victorias slutna militärskola • Madeleiens härliga överraskning! • Margrethes oväntade comeback – 3 kungliga snackisar från vecka 41!Brand logo
Bilderna inifrån Victorias slutna militärskola • Madeleiens härliga överraskning! • Margrethes oväntade comeback – 3 kungliga snackisar från vecka 41!

Kollegans ord om prinsessan Madeleine efter flytten

Ja, trots att Madeleine inte haft särskilt många prinsess-uppdrag de senaste åren sitter rutinerna i ryggmärgen.

Varje gång Madeleine dyker upp är hon proffsigheten själv – som dyker upp med ett brett leende och smittande värme. Hennes ökade närvaro uppskattas också av alla de hon möter, och kollegorna. Charles Mingo Bennström, kommunikationsansvarig på Childhood, har berättat för Expressen:

Annons

– Det är klart att det gör skillnad att prinsessan är i Sverige, säger han.

– Hon har jobbat aktivt även från USA, men då digitalt, så det gör stor skillnad när hon har möjlighet att vara med fysiskt – och det är vi väldigt glada för.

Prinsessan Madeleines beteende inför pressuppbådet

När Madeleine var ute på jobb förra veckan, när Ericastiftelsen firade 90 år, briljerade hon igen. Hon anlände i regnet till ABF-huset på Sveavägen, men lät inte tyngas ner av det dystra vädret.

Annons

Madeleine strålade och log brett, och Svensk Damtidnings reporter på plats meddelade att hon kom dit hela 9 minuter före utsatt tid. Det är faktiskt inte alls vanligt med kungligheterna, som ju dels har ett fullspäckat och minutplanerat schema, och som allt som oftast anländer sist av alla – och då finns det inte mycket spelrum.

Prinsessan Madeleine närvarar vid Ericastiftelsens 90-årsjubileum på ABF-huset i Stockholm.
Madeleine – i regnet, i tid och på gott humör! Claudio Bresciani/TT

Det här har nu blivit en snacks hos grannarna i Danmark, och tidningen Billed-Bladet uppmärksammas Madeleines proffsiga stil. Även de skriver att det är "mycket ovanligt" att vara så punktlig – visst blir man stolt!

Foto: TT

Annons